31.8 C
Dubrovnik
Petak, 12 srpnja, 2024
NaslovnicaKulturaOtvorenje Godišnje izložbe ostvarenja hrvatskih arhitektica i arhitekata u 2020.

Otvorenje Godišnje izložbe ostvarenja hrvatskih arhitektica i arhitekata u 2020.

Udruženje hrvatskih arhitekata, Društvo arhitekata Dubrovnik, Hrvatska komora arhitekata – Područni odbor Dubrovnik i Sveučilište u Dubrovniku – Studentski centar Dubrovnik pozivaju na Godišnju izložbu ostvarenja hrvatskih arhitektica i arhitekata u 2020. godini.

Otvorenje izložbe održat će se u ponedjeljak, 24. svibnja 2021. u 19 sati u Studentskom domu Sveučilišta u Dubrovniku, kompleksu čijim je autorima Tinu Svenu Franiću, Vanji Risteru i Ani Martinčić Vareško Stručni savjet Udruženja hrvatskih arhitekata dodijelio nagradu “Viktor Kovačić” za najuspješnije ostvarenje u svim područjima arhitektonskog stvaralaštva u Republici Hrvatskoj u 2020. godini.

Ovim putem Društvo arhitekata Dubrovnik zahvaljuje Uredu predsjednika Republike Hrvatske, Sveučilištu u Dubrovniku – Studentskom centru Dubrovnik i djelatnicima Studentskog doma na podršci, pomoći i suradnji, Anti Nikši Biliću i Heleni Paver Njirić, članovima Savjeta, autorima prijavljenih radova, korisnicima i vlasnicima objekata, Marku Mihaljeviću na fotografijama publicističkih radova, agenciji Adria Kongres i Hrvoju Ljubimiru te svim kolegicama i kolegama koji svojim angažmanom i entuzijazmom podržavaju rad Udruženja hrvatskih arhitekata i Društva arhitekata Dubrovnik.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA