31.8 C
Dubrovnik
Nedjelja, 14 srpnja, 2024
NaslovnicaVijestiTko od ugostitelja u Dubrovniku, ali i u Hrvatskoj daje najveće plaće?

Tko od ugostitelja u Dubrovniku, ali i u Hrvatskoj daje najveće plaće?

U svijetu ugostiteljstva, gdje se često susrećemo s izazovima neujednačene kvalitete usluge i oscilirajućih cijena, plaće radnika su ključni faktor koji odražava vrijednost koju poslodavci pridaju svom osoblju. Prema nedavnim podacima Financijske agencije, Pizza Shop iz Dubrovnika, ponosno drži mjesto lidera po pitanju prosječnih neto plaća u cijeloj Hrvatskoj.

Vodeće tvrtke po prosječnim plaćama

Pizza Shop, renomirana tvrtka iz Dubrovnika, koja je zauzela impresivno 18. mjesto među TOP 100 najjačih ugostiteljskih poduzetnika u Hrvatskoj, ističe se daleko najvećom prosječnom neto plaćom. Njihovi radnici, njih 54, u prošloj su godini imali prosječnu neto plaću od čak 2 147 eura. Ovaj iznos značajno nadmašuje prosječne plaće ostalih ugostiteljskih tvrtki, uključujući Bar i More iz Malinske s prosječnom plaćom od 1 541 euro i dubrovačku tvrtku Nautika s 1 514 eura.

Pizza Shop – Vrhunski poslodavac i lider u ugostiteljstvu

Pizza Shop je osnovao Mario Zvono 2002. godine, a tvrtka je doživjela značajan rast i transformaciju. Uz pripremu hrane, Pizza Shop se istaknuo kao vodeći veleprodajni centar u Dubrovačko-neretvanskoj županiji, opskrbljujući male trgovce, restorane, ugostitelje i hotele. Njihova ugostiteljska ponuda uključuje poznate objekte kao što su TuttoBene Fast Food – Old City, TuttoBene Pizzeria & Fast Food – LapadBay, TuttoBene Pizzeria & Fast Food – Srebreno i Mea Culpa Pizzeria & Trattoria.

Zašto su plaće važne?

Visoke plaće u Pizza Shopu odražavaju predanost tvrtke prema svojim zaposlenicima i visoke standarde usluge koje pružaju svojim gostima. Ovo također može biti ključni faktor za privlačenje i zadržavanje kvalitetnog kadra, što doprinos i ukupnom uspjehu i reputaciji tvrtke.

Značaj za budućnost

Pizza Shop ne samo da postavlja visoke standarde u Dubrovniku, veći u cijeloj Hrvatskoj, pokazujući kako pravi lideri u ugostiteljstvu vrednuju svoje radnike. Ovaj primjer može poslužiti kao inspiracija drugim ugostiteljskim objektima da se posvete stvaranju boljih uvjeta rada, što u konačnici doprinosi boljem iskustvu gostiju i dugoročnom uspjehu.

U svijetu gdje je konkurencija sve veća, a očekivanja gostiju rastu, Pizza Shop se izdvaja kao svijetli primjer kako poslovanje koje cijeni svoje zaposlenike može ostvariti izvanredne rezultate i ostaviti pozitivan trag u industriji ugostiteljstva.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA