31.8 C
Dubrovnik
Petak, 19 srpnja, 2024
NaslovnicaVijestiPRVI U DUBROVNIKU Tinker Labs otvara svoja vrata!

PRVI U DUBROVNIKU Tinker Labs otvara svoja vrata!

Tinker Labs škola za izvannastavnu aktivnost s jedinstvenim STEAM pristupom otvara svoja vrata u Dubrovniku početkom školske godine!

Riječ je o programima koji učenike uvode u svijet znanosti, tehnologije, inženjerstva, umjetnosti i matematike!

Dani otvorenih vrata održat će se 1. i 2. kolovoza od 16 do 18 sati u Tinker Labs Dubrovnik centru na adresi Vukovarska 24 (Mercante centar), a ogledni sat krajem kolovoza.

Za ogledni sat potrebno se prijaviti mailom na dubrovnik@tinkerlabs.hr ili porukom na Instagram, ili Facebook stranici.

Tinker Labs nudi pristup koji uključuje znanost, tehnologiju, inženjerstvo, matematiku, umjetnost, eksperimente i praktično učenje koje je neophodno za budući uspjeh svakog djeteta. Suočeni sa situacijom obrazovnog sustava koji još uvijek ne odgovara potrebama suvremene nastave, osmislili smo programe koji individualnim pristupom u malim grupama omogućuju svakome djetetu da otkrije svoj potencijal te se zainteresira za zanimanja budućnosti.

To je prepoznalo i Ministarstvo znanosti i obrazovanja koje je odobrilo sve naše programe.

STEM i STEAM obrazovanje postali su moderne poštapalice koje obećaju popraviti izazov pri podučavanju novih skupina vještina potrebnih za mijenjanje budućnosti. No, što je točno STEM i/ili STEAM, i što oni obećaju?

STEM spektar sastoji se od 4 predmeta i svih njihovih potkategorija; znanosti, tehnologije, inženjerstva i matematike. Međutim, mi vjerujemo da je uključivanje umjetnosti u STEM model nužnost.

Naš cilj nije učiti djecu ono što moraju znati kako bi prošli standardizirane testove, već uključiti njihovu urođenu znatiželju i nadahnuti ih da propitkuju svijet oko sebe!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA