16.8 C
Dubrovnik
Utorak, 27 veljače, 2024
NaslovnicaVijestiTAKE IT SLOW: Multimedijalni interpretacijski centar jadranske baštine u Kneževu dvoru u...

TAKE IT SLOW: Multimedijalni interpretacijski centar jadranske baštine u Kneževu dvoru u Stonu

U sklopu projekta “Take it slow” Dubrovačko-neretvanska županija, u suradnji s Općinom Ston, započela je realizaciju modernog multimedijalnog interpretacijskog centra jadranske baštine u Kneževom dvoru u Stonu.

Nakon provedene javne nabave, ugovor o pružanju usluga uspostave interpretacijskog centra potpisan je s izvršiteljem REPUBLIC j.d.o.o. iz Šibenika te je održan terenski sastanak sa suradnicima.

TAKE IT SLOW („Životni stil na Jadranu kao inspiracija za održivi razvoj“) je strateški bilateralni projekt Hrvatske i Italije osmišljen s ciljem upravljanja i promocije Jadrana kao zelene, pametne i održive destinacije. Fokus projekta je na malim zajednicama na otocima, obali i unutrašnjosti uz Jadransko more bogatima materijalnom i nematerijalnom baštinom koje su očuvale autentični životni stil prilagođen svom prirodnom okruženju. Vrijedan je više od 28 milijuna kuna od čega su 85 posto sredstva iz Europskog fonda za regionalni razvoj, a za Dubrovačko-neretvansku županiju na raspolaganju je 6,5 milijuna kuna. Projekt provodi Dubrovačko-neretvanska županija uz tehničku podršku Regionalne agencije DUNEA.

Više informacija o projektu može se pronaći na službenoj stranici Regionalne agencije DUNEA.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA