33.8 C
Dubrovnik
Ponedjeljak, 22 srpnja, 2024
NaslovnicaIzbori 2021SRĐEVCI: Mit o CGO Lučino razdolje je razbijen, studija izvodljivosti bila je...

SRĐEVCI: Mit o CGO Lučino razdolje je razbijen, studija izvodljivosti bila je falsifikat

-Konačno je razbijen mit o projektu Centra za gospodarenje otpadom Lučino razdolje. Otvaranje ponuda za projektiranje i gradnju CGO-a pokazalo je istinu. Projekt je nepotrebno predimenzioniran i loše pripremljen te bi nas koštao dva i pol puta više nego je predviđeno – poručuju u priopćenju za medije iz stranke Srđ je Grad.

“Otvaranje ponuda dokazalo da je studija izvodljivosti bila falsifikat, kao što smo i tvrdili svo ovo vrijeme..

Već godinama upozoravamo da županijska Agencija za gospodarenje otpadom i županijska vlast podmeću ekonomsku i ekološku bombu u Dubrovačko primorje. Sada je valjda svima jasno da niti znaju niti mogu provesti jedan tako složen projekt, čak ni u ekonomskom smislu, a kamoli da im vjerujemo kad je ekološki rizik u pitanju. Prisjetimo se da je javni poziv raspisan u prosincu 2020. godine i u međuvremenu je napravljeno čak 5 izmjena i dopuna natječaja. 

Zar nakon 12 godina pripreme projekta, niste u stanju pripremiti natječaj? Koliki je trošak stvorila neradnička Agencija za gospodarenje otpadom, koliku štetu ćemo tek imati zbog njihove i vaše nesposobnosti, Župane? Sve vaše obmane koje godinama pričate, sad su izašle na svjetlo dana i vrijeme je da podnesete ostavku i povučete se iz izborne utrke”, poručili su Srđevci.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA