19.8 C
Dubrovnik
Petak, 24 svibnja, 2024
NaslovnicaVijestiSASTANAK U RANJINI DPDS ponovno pokreće obnovu Kaša, traži se način za...

SASTANAK U RANJINI DPDS ponovno pokreće obnovu Kaša, traži se način za realizaciju projekta

Župan Nikola Dobroslavić sa suradnicima sastao se s izaslanstvom Društva prijatelja dubrovačke starine. Predsjednik Društva Vedran Kosović upoznao je predstavnike županije s aktualnim investicijama DPDS-a na području Dubrovačko-neretvanske županije te izazovima s kojima se društvo susreće. Župan Dobroslavić ukazao je na nužnost obnove lukobrana Kaše na što je predsjednik društva pojasnio da su Kaše specifične i svakako zrele za obnovu, da Društvo temeljem sporazuma sa županijom nastavlja s izradom projektne dokumentacije nakon zastoja zbog COVID-a-19.

“Zbog cjelokupne situacije oko korone taj je projekt bio na čekanju, no ponovno se pokreće i nakon obavljenih istraživanja radi se na projektnoj dokumentaciji te se traži način za realizaciju projekta” – istaknuo je predsjednik DPDS-a Vedran Kosović.

Tajnik društva Maro Kapović zahvalio je Dubrovačko-neretvanskoj županiji na dosadašnjoj suradnji i uručio županu Dobroslaviću medalju DPDS-a izrađenu u povodu 70-te obljetnice društva. Uz predsjednika i tajnika DPDS-a na današnjem sastanku su bili i članica Malog vijeća Marina Oreb te tehnički tajnik društva Lukša Hanza.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA