28.8 C
Dubrovnik
Ponedjeljak, 15 srpnja, 2024
NaslovnicaSportRKHM Dubrovnik: Nitko neće igrati dok ne dođu novi ljudi

RKHM Dubrovnik: Nitko neće igrati dok ne dođu novi ljudi

Maro Dabelić, kapetan RKHM Dubrovnik stao je ispred igrača i ponovno progovorio o problemima u klubu. Oni su danas trebali igrati utakmicu Paket24 Premijer lige protiv Bjelovara u Bjelovaru, ali nisu otputovali zbog čega će klub platiti određene penale te će mu biti oduzet jedan bod. No kako tvrde, to su napravili radi situacije koja se nakon niz apela i dalje nije promijenila. Podsjetimo, predsjednik kluba Ivica Granić potvrdio je kako dopredsjednik Ivo Dragić više neće obnašati funkcije u klubu, no kako je kapetan Dubrovčana jutros istaknuo, dopredsjednik Dragić i dalje je aktivan u klubu te se prema njegovim riječima, “iza leđa” i dalje odvijaju mutni poslovi.

Skupština kluba najavljena je za ponedjeljak, nakon čega bi se trebalo znati više detalja. No, teško je prognozirati kakav će ishod biti s obzirom na to da je teško znati u ovom trenutku hoće li brojčanu većinu u skupštini  imati dopredsjednik Ivo Dragić ili revoltirani dio na čelu s rukometašima RKHM Dubrovnik. Sudeći po jutrošnjim izjavama, dva su moguća scenarija. Jedan je smjena dopredsjednika Dragića, što je i jedini zahtjev igrača, a drugi je “čistka u klubu” u slučaju da Dragić ipak ostane dopredsjednik. 

“Dotični gospodin je bitniji od cijele ekipe i svih članova kluba, naravno, želio bih reći da do dana današnjeg, od prije 20 dana kad se dogodio problem. Kada su ukazani svi dosadašnji problemi u klubu – ništa se nije promijenilo. Čak je i gore, spletkari se oko kluba, rade se svakojaki pritisci na igrače, na to se govori da će se dovesti 12-13 novih igrača u klub koji će tu doći i djelovati. Mi ćemo biti maknuti sa svih pozicija, znači svi igrači i treneri. Stvarno jedna katastrofa, ujedno je predsjednik jučer izjavio da je poslan popis svim članovima kluba. Mi smo naravno to provjerili, znači čak taj dopis predsjednika nije stigao do članova izvršnog odbora kluba i do članova nadzornog odbora kluba, a da ne govorim o nekim igračima koji nisu na tom popisu, koji su definitivno prestali trenirati privremeno zbog dotičnog gospodina koji je dužan i koji radi probleme cijelo vrijeme”, kazao je Maro Dabelić, kapetan RKHM.

izvor: Libero portal

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA