24.8 C
Dubrovnik
Subota, 13 srpnja, 2024
NaslovnicaVijestiRACIONALIZACIJA u konavoskim vrtićima, provjerite gdje ćete odvesti dijete u blagdanskom vremenu

RACIONALIZACIJA u konavoskim vrtićima, provjerite gdje ćete odvesti dijete u blagdanskom vremenu

Na stranici Dječji vrtića Konavle je objavljena informacija o zatvaranju pojedinih izdvojenih objekata u ovom blagdanskom vremenu, zbog tacionalizacije troškova i organizacije posla, pa provjerite u koji ćete vrtić voditi djecu u tom razdoblju.

  • Izdvojeni objekt Dječjeg vrtića i jaslica Gruda Dječji vrtić Pridvorje će biti zatvoren od 27. prosinca 2023. g. do 26. siječnja 2024. g. zbog organizacije rada i racionalizacije troškova, a djeca koja će pohađati vrtić u tom periodu će biti smještena u Dječjem vrtiću Katićan – Čilipi.
  • Izdvojeni objekt Dječjeg vrtića i jaslica Gruda Dječji vrtić Gruda 1 će biti zatvoren od 27. prosinca 2023. g. do 5. siječnja  2024. g. zbog organizacije rada i racionalizacije troškova , a djeca koja  će pohađati vrtić u tom periodu će biti smještena u izdvojenom objektu Dječjeg vrtića i jaslica  Gruda u   Domu za starije i nemoćne Konavle.
  • Izdvojeni objekt Dječjeg vrtića i jaslica Cavtat, Dječji vrtić Marjin Dom će biti zatvoren od 27. prosinca 2023. g. do 26. siječnja 2024. g. zbog organizacije rada i racionalizacije troškova , a djeca koja će pohađati vrtić u tom periodu će biti smještena u Dječjem vrtiću i jaslice Cavtat – Mećajac.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA