33.8 C
Dubrovnik
Petak, 19 srpnja, 2024
NaslovnicaVijestiPU dubrovačko-neretvanska bogatija za 38 mladih policijskih službenika/ca

PU dubrovačko-neretvanska bogatija za 38 mladih policijskih službenika/ca

Nakon završenog Programa srednjoškolskog obrazovanja za zanimanje policajac/ka 38 policijskih službenica i službenika 18. naraštaja polaznika raspoređeno je na rad u Policijsku upravu dubrovačko-neretvansku

Foto: MUP

Program je uspješno završilo 466 polaznika, odnosno 317 policijskih službenika i 149 policijskih službenica, čime je zadržan trend od više od 30% udjela žena u generaciji.

Polaznici 18. generacije Programa srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/ka dolaze iz svih krajeva Hrvatske, a riječ je o jednoj od najuspješnijih generacija – čak 32 polaznika završilo je program s prosjekom 5,0.

Tijekom jednogodišnjeg programa polaznici su stekli  fizičke vještine i potrebna znanja za časno i dostojno obavljanje policijskog zanimanja.

Policijska uprava dubrovačko-neretvanske dobila je 38 policijskih službenika/ca koji su raspoređeni u PP Dubrovnik, PPoP Dubrovnik, PAP Ćilipi, PGP Gruda, PP Ston, PP Metković i PGP Metković.

Svojim mladim kolegama Policijska uprava dubrovačko-neretvanska i ovim putem izražava dobrodošlicu i želi puno uspjeha i sreće u budućem radu.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA