28.8 C
Dubrovnik
Utorak, 16 srpnja, 2024
NaslovnicaLifestylePrometna policija educirat će srednjoškolce uz pomoć specijalnih simulatora

Prometna policija educirat će srednjoškolce uz pomoć specijalnih simulatora

Projekt „Klik“ će trajati tri dana i kroz njega će proći 600 učenika završnih razreda srednjih škola  s područja Dubrovnika i više od 1000 učenika s područja Županije dubrovačko-neretvanske

Postaja prometne policije Dubrovnik u suradnji s HAK-om tijekom sljedećeg tjedna planira provedbu projekta Klik koji ima za cilj praktično pokazati važnost korištenja sigurnosnih pojaseva tijekom vožnje.

Ciljana skupina su učenici završnih razreda srednjih škola koji će i sami uskoro postati vozači, a kroz projekt se prisutne nastoji naučiti stjecanju znanja o sigurnosnim i zaštitnim mjerama i radnjama prije i za vrijeme upravljanja ili prevoženja vozilom, kao i razvoj vještina odgovornog i sigurnog ponašanja u prometu.

Plan aktivnosti:

3. listopada 2022. (ponedjeljak) – Plato Pile u Dubrovniku, od 15 -17 sati – predstavljanje projekta uz izlaganje svih simulatora koji će se moći isprobati i druženje s građanima uz priključenje Turističke zajednice grada Dubrovnika i glazbu.

4. listopada 2022. (utorak) – Sportska dvorana u Gospinom polju u Dubrovniku, od 9 – 10:45 sati (oko 200 učenika srednjih škola)

5. listopada 2022. (srijeda) – Sportska dvorana u Gospinom polju u Dubrovniku, od 9-10:45 sati (oko 400 učenika srednjih škola)

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA