28.8 C
Dubrovnik
Četvrtak, 18 srpnja, 2024
NaslovnicaVijestiProjekt Mimosa - 5 aqualiftera i plan razvoja cikloturizma

Projekt Mimosa – 5 aqualiftera i plan razvoja cikloturizma

U sklopu projekta „MIMOSA –Maritime and Multimodal sustainable passenger transport solutions and services“ koji se provodi u sklopu programa INTERREG Italy- Croatia održana su dva radna sastanka: četvrti Steering Committee Meeting te Radni sastanak voditelja radnih paketa (WP leaders meeting). Zbog pandemije sastanci se još uvijek održavaju online.

Neke projektne aktivnosti su u laganom zaostatku zbog problema uzrokovanih COVID-19. Završetak projekta se planira u prosincu 2022. godine.
Dubrovačko-neretvanska županija je voditelj Radnog paketa 5 (WP5) u kojem se provodi 12 projektnih aktivnosti, a u koje je uključeno 11 projektnih partnera.

U radnom paketu 5 (WP5) planira se postavljanje 5 aqualiftera na području DNŽ, izrada web stranice cikloturizma te uređenje i opremanje informativnih i ciklo pointa (središta). Također u radom paketu 5 izrađen je dokument „ Operativni plan razvoja cikloturizma na području DNŽ sa standardima“.

DNŽ sudjeluje i u radnom paketu 4 (WP4) u kojemu je izrađen dokument „Plan razvoja luka nautičkog turizma na području DNŽ“.
Sljedeći sastanak je planiran u listopadu u Dubrovniku.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA