18 C
Dubrovnik
Četvrtak, 6 svibnja, 2021
NaslovnicaLifestyleKRENULA KICKSTARTER KAMPANJA! Pridružite se Ivoni Ercegović u ostvarenju snova, brzo do...

KRENULA KICKSTARTER KAMPANJA! Pridružite se Ivoni Ercegović u ostvarenju snova, brzo do nagrada!

“Ljudi moji, sve što imam i što nemam dala sam u ovaj projekt. I napokon moju konačnu viziju možete osjetiti u ovoj kampanji! Hvala svima od srca moga malenoga što ste me podupirali dosad, slali riječi podrške, pisali o projektu i hvala jim najbližima na svoj pomoći za ovu kampanju i projekt… Ne mogu vam opisati koliko sam uzbuđena, presretna i prestravljena što je danas taj dan! Evo suze mi naviru dok ovo pišem, jednostavno to ne mogu podnijeti… 32. godine maštanja o nečemu posebnom, četiri godine od ideje, dvije godine mukotrpnih radova i planiranja, sedam mjeseci rada na kampanji i do 16 sati dnevno”, napisala je Ercegović.

“No, s ovim nije gotovo. Tek počinje! I ne treba da je ovo samo moje, kad može biti naše. Svatko tko sudjeluje, bit će dio jedne predivne priče ispričane na našim prostorima! Prvih 48 sati je ključno da bi Kickstarterov algoritam učinio svoje tako da projekt ostane među prvima u mnoštvu drugih na platformi. Molim sve koji imaju namjeru poduprijeti da to učine danas i sutra, ako je moguće. Muku sam mučila s nagradama, htjela sam da budu povoljne cijene smještaja, da nagrade budu zanimljive, drugačije od svega na Kickstarteru, da nema utiska na prirodu s dostavom, plastikom, pakiranjem…

Morala sam limitirati broj noćenja i nagrade, kako bih mogla sve izvršiti, dostaviti i ne davati lažna obećanja… Znam da su vremena teška za svakog, ne samo za sanjare, ali molim vas svom svojom dušom da poduprete u svojim mogućnostima. Svaki dolar, svaka poruka poslana nekome, svaki share, support je bitan! Stvarno sam se trudila da sve bude pošteno kao sto ću se truditi do kraja svog doba da ovaj moj životni projekt donosi smijeh i inspiraciju svima koji odluče posjetiti bajkovito mjesto koje toliko dugo sanjam. Za sve sto možemo tamo stvarati, za svu pozitivnu energiju, prirodu, radionice, inspiraciju, za ljubav. Čekam vas na stablu…”, poručila je Ercegović.

Kickstarter kampanju možete pronaći ovdje.

Ivona Ercegović živi u visinama, a uskoro će to učiniti dostupno svima…

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

đ

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

Komentar tjedna by Lidija Crnčević

Put oko Svijeta

Slatki život Alise Nenadić