27.8 C
Dubrovnik
Srijeda, 24 srpnja, 2024
NaslovnicaVijestiPRESELJENJE TUŠ-a: Libertas će uvesti dodatne i prilagoditi linije br. 10 i...

PRESELJENJE TUŠ-a: Libertas će uvesti dodatne i prilagoditi linije br. 10 i 16, jedino je Župa imala kapacitet za sve razrede

Učenici Turističke i ugostiteljske škole Dubrovnik nastavu će tijekom prvog polugodišta pohađati u župskoj osnovnoj školi. Što je izazvalo brojne reakcije roditelja đaka s područja Dubrovnik, ali i okolnih mjesta.

Roditelje je zanimalo i kako to da niti jedna škola odnosno institucija nije mogla primiti učenike učenike ove dubrovačke srednje škole te kako će biti organiziran prijevoz učenika, s obzirom na to da je najavljeno kako će se linije Libertasa prilagoditi potrebama đaka.

Upravo s navedenim pitanjima obratili smo se Dubrovačko-neretvanskoj županiji koja je i osnivač ove škole.

U odgovorima koja smo zaprimili navodi se sljedeće:

“Budući da OŠ Župa ima kapacitete za primiti 28 odjeljenja Turističke i ugostiteljske škole Dubrovnik odlučeno je da je to izbor za preseljenje do 23.12.2022.

Libertas će uvesti i prilagoditi dodatne redovne linije br. 10, i 16 kako bi svi učenici mogli  doći na nastavu i vratiti se kući. Preporučuje se polazak s glavnog kolodvora.

Linije će se prilagoditi na način da i učenici s područja Stona i Primorja mogu ostvariti isto”, naveli su iz Županije.

FOTO: Ilustracija

Roditelj učenice TUŠ-a iz Stona bijesan: da smo znali prije da će na nastavu u Župu, bili bismo upisali kćer u drugu školu

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA