31.8 C
Dubrovnik
Nedjelja, 14 srpnja, 2024
NaslovnicaVijestiPoticaj za izvrsnost - nagrade za 500 najboljih učitelja

Poticaj za izvrsnost – nagrade za 500 najboljih učitelja

Više od 5 milijuna kuna osiguralo je Ministarstvo za nagradu najboljim učiteljima. Njih preko 500 dobit će 10.000 kuna bruto nagrade, a da bi dokazali kako su najbolji, moraju se prijaviti do kraja lipnja.

Ministarstvo znanosti i obrazovanja otvorilo je  zato Javni poziv za nagrađivanje najboljih odgojno- obrazovnih djelatnika u 2019./2020. godini.

– Vjerujem da je ovo sjajna prilika za izvrsne i motivirane učitelje, nastavnike i odgajatelje koji nam svima trebaju biti uzor. Iznimno je važno nastaviti ovakve aktivnosti jer nagrađivanjem najboljih razbijamo uravnilovku i gradimo kulturu prepoznavanja kvalitete, rada i odgovornosti, istaknula je ministrica Blaženka Divjak.

Aktivnosti „nastavni materijali i obrazovni sadržaji, dijeljenje primjera dobre prakse, primjene inovativnih metoda poučavanja“ uključuju i rad odgojno-obrazovnih djelatnika u nastavi na daljinu čime će se istaknuti i nagraditi njihov dodatan trud koji su uložili tijekom posljednjih mjeseci u pružanju podrške i omogućavanju nastavka obrazovanja svim učenicima.

Javni poziv za nagrađivanje otvoren je do 30. lipnja 2020. na sljedećoj poveznici:
https://mzo.gov.hr/istaknute-teme/natjecaji-196/3729. Prijave će razmatrati Povjerenstvo sastavljeno od učitelja, nastavnika, stručnih suradnika, odgajatelja i ravnatelja ili osoba izabranih u znanstveno-nastavno, umjetničko-nastavno, znanstveno ili nastavno zvanje.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA