Nedjelja, 11 travnja, 2021
Naslovnica Crna kronika PODIGNUTE OPTUŽNICE: spolno zlostavljanje i davanje kokaina djetetu

PODIGNUTE OPTUŽNICE: spolno zlostavljanje i davanje kokaina djetetu

Županijsko državno odvjetništvo u Dubrovniku je 15. ožujka 2021. podiglo pred Županijskim sudom u Dubrovniku optužnicu protiv dvojice hrvatskih državljana (1992. i 1997.) zbog počinjenja teškog kaznenog djela spolnog zlostavljanja i iskorištavanja djeteta iz čl. 166. stavak 1. u svezi sa čl. 163. stavak 2. Kaznenog zakona, u stjecaju s kaznenim djelom upoznavanja djece s pornografijom čl. 165. stavak 1. KZ-a, i protiv prvookrivljenika zbog počinjenja kaznenih djela podvođenja djeteta u pokušaju iz čl. 162. stavak 2. u svezi sa čl. 34. KZ-a i omogućavanja trošenja droga iz čl. 191. stavak 2. u svezi sa stavkom 1. KZ-a. (16. 3. 2021.), objavljeno je na stranicama DORH-a.

“Okrivljenike se tereti da su počinili navedena kaznena djela na štetu oštećenice znajući da nema navršenih 18 godina života.

Prvookrivljenika se tereti da je djeci, za koje je znao da nemaju navršenih 18 godina života, dao na konzumaciju drogu kokain, te da je na štetu jedne osobe, za koju je znao da nema navršenih 18 godina života, počinio kazneno djelo podvođenja djeteta u pokušaju”, zaključuje se u priopćenju.

FOTO:Ilustracija

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

Komentar tjedna by Lidija Crnčević

Put oko Svijeta

Slatki život Alise Nenadić