32.8 C
Dubrovnik
Utorak, 16 srpnja, 2024
NaslovnicaInfocentarPloče: Prijave na besplatnu radionicu – Iskoristite puni potencijal TikTok-a i LinkedIna

Ploče: Prijave na besplatnu radionicu – Iskoristite puni potencijal TikTok-a i LinkedIna

U današnjem digitalnom dobu, platforme poput TikToka i Linkedina igraju važnu ulogu u našim životima. One predstavljaju prostor gdje se ideje mogu brzo širiti, a pojedinci mogu izraziti svoju kreativnost i osobnost na globalnoj razini.

Kako biste stekli vještine potrebne za uspješno korištenje TikToka i LinkedIna, bilo da želite proširiti svoj utjecaj, izgraditi profesionalnu mrežu ili istraživati nove karijerne mogućnosti,  Centar za poduzetništvo DNŽ za vas organizira besplatnu radionicu „Iskoristite puni potencijal TikTok-a i LinkedIna“.

Mjesto održavanja radionice: Poduzetnički inkubator Ploče (Crna rika 7a, Ploče)

Datum održavanja radionice: 26.04.2024. u 10.00 sati

Predviđeno vrijeme trajanja: 3 sata

Sadržaj radionice

Radionica udružuje snagu i dinamiku TikToka s profesionalnim potencijalom LinkedIna, nudeći sudionicima priliku da prošire svoje digitalne horizonte kroz dva vrlo različita, ali podjednako ključna digitalna svijeta. Radionica je dizajnirana tako da pruži temeljit uvid u korištenje ovih platformi, od kreativnog izražavanja i izgradnje zajednice na TikToku do razvoja profesionalne mreže i brenda na LinkedInu.

Zar postoji osoba koja zna baš sve o TikToku i spremna je podijeliti s nama svoje znanje? Da, to je Dario Marčac! Dario je osnivač Crewa, inicijative koja je okupila preko 60 kreativaca i zajedno broje više od 8 milijuna pratitelja, postavši tako najveća TikTok zajednica kreatora na našem području. S više od 500,000 pratitelja, Dario nije samo osoba koja vodi Crew, već i netko tko se trudi svojim radom ostaviti trag, što dokazuje impresivnih 120 milijuna ostvarenih impresija za klijente. Uz TikTok, posljednje tri godine intenzivno se posvetio i LinkedInu gdje je razvio mrežu od preko 20,000+ konekcija i ostvario 3 milijuna impresija u godinu dana.

Kako se prijaviti? Prijave su obavezne putem jedne od navedenih opcija:

Prisutnost na ovoj radionici bit će korak naprijed u vašem digitalnom putovanju. Prijavite se već danas i pridružite nam se u istraživanju mogućnosti koje vam pružaju TikTok i LinkedIn!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA