19.8 C
Dubrovnik
Utorak, 28 svibnja, 2024
NaslovnicaVijestiOVO JE BEZOBRAZLUK!

OVO JE BEZOBRAZLUK!

O problemima stanovnika Tupovog naselja koji muku muče s parkingom, ali i ponašanjem svojih sugrađana i susjeda već se u medijima pisalo jako puno puta, ali ništa od toga nije dalo nikakvog rezultata, jer oni koji bi trebali rješiti njihove svakodnevne probleme nisu napravili ništa. Dosad. Jer, ovo nisu situacije u kojima je poželjno da pojedinci uzimaju “pravdu” u svoje ruke, jer kad “krv uzavri” događaju se grozne stvari, znamo dobro iz crnih kronika. Ovakve situacije moraju rješavati i sankcionirati ih oni koji imaju legimitet da ih rješavaju.

Čitateljica dubrovniknet-a (podaci poznati redakciji) poslala nam je fotografiju i tekst koji je uputila i svima koje smatra nadležnima da pomognu: policiji, gradonačelniku te komunalnom i prometnom odjelu Grada Dubrovnika. Ne po prvi put, ali s nadom da će biti posljednji, jer će se nešto po ovom pitanju napraviti te svi građani svesti pod zajednički nazivnik ravnopravnosti.

-Iako bi ova fotografija mogla ići u rubriku Bez komentara, nažalost komentara imam i previše i predugo. Pitam po ne znam koji put kad ćete konačno riješiti parking u Tupovom naselju? Smatrate li možda da ste ga riješili? Fotografija dokazuje upravo suprotno. Jeste li napravili parking zbog motora? Motora čija je svrha čuvanje mjesta automobilu? Zašto građani poput mene koji uredno plaćaju komunalno i dalje ne mogu parkirati na javnoj površini koja je zajedničko dobro? Molim vas da počnete konačno uvoditi reda na ovaj parking koji bi, do uvođenja plaćanja, a i onda zapravo tako funkcionira, trebao funkcionirati da se na parkirno mjesto parkira osoba koja prva nađe slobodno mjesto – napisala je i rezignirano nam u razgovoru dodala kako bi se i ona mogla ponašati na isti način (jer i ona ima motor), ali da to sebi ne dozvoljava jer nije ispravno.

Nadležni bi stvarno trebali (konačno) reagirati, a i susjedi i stanovnici istog naselja bi trebali prestati misliti samo na sebe i maknuti motore kojima sebi rezerviraju parking mjesto na zajedničkoj javnoj površini. Ovo što vidimo na fotografiji čisti je bezobrazluk!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA