6.8 C
Dubrovnik
Četvrtak, 27 siječnja, 2022
NaslovnicaLifestyleOSMIJEH ZA OSMIJEH: za malenu Gogu sakupljeno 33 500 kn

OSMIJEH ZA OSMIJEH: za malenu Gogu sakupljeno 33 500 kn

U humanitarnoj akciji Osmijeh za osmijeh, koju je organizirala fotografkinja Željka Milić s grupom odabranih prijatelja sakupljeno je 33 500 kuna za malenu Gogu Knego. Organizatori zahvaljuju svima koji su sudjelovali i dodaju. “Mi se iskreno nadamo da će malena Goga ušetati u svoj razred slijedeće jeseni! Bio je ovo predivan tjedan, pun ljubavi i podrške! Divno je vidjeti koliko ima dobrih ljudi! Kad se male ruke slože, stvarno se sve može”.

Podsjetimo u One suite hotelu Božićni set up su osmislile cure iz cvjećarne Patrea, fotografirali su Željka Milić i Fabijan Drnas. Logo je napravila Ana Demović iz Fingerprint studija. Za šminku je bila zadužena Kike make up. A ideju su sa Željkom razradile i cure iz Dubrovnik Wedding Plannera, Mia Pušić i Veronika Varga.

U božićnom fotografskom studiju ponudile su uslugu snimanja obiteljskih fotografija za božićnu čestitku, a cjelokupni prihod bio je namijenjen liječenju Goge Knego. Odaziv na akciju je bio velik, toliko da su otvoreni i dodatni termini, a rezultat je iznos koji će svakako dobro doći Gogi i njezinoj mami Magdi.

Goge Knego rođena je u 30-om tjednu trudnoće i bori se s cerebralnom paralizom. Terapiju odrađuje u poliklinici Glavić i dosad je puno napredovala. Cilj je da sama prohoda, a za to će trebati još puno terapija, volje, ali i novca.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

[td_block_7 limit="1" custom_title="Komentar tjedna by Lidija Crnčević" header_color="#4bbc16" category_id="79"][td_block_7 limit="1" header_color="#3e4095" custom_title="Put oko Svijeta" category_id="78"][td_block_7 limit="1" custom_title="Slatki život Alise Nenadić" header_color="#dd9933" category_id="80"]