27.8 C
Dubrovnik
Četvrtak, 18 srpnja, 2024
NaslovnicaVijestiOPĆINA ŽUPA DUBROVAČKA Raspisan Natječaj za davanje u zakup javnih površina

OPĆINA ŽUPA DUBROVAČKA Raspisan Natječaj za davanje u zakup javnih površina

Sukladno Planu i programu korištenja javnih površina na području Općine Župa dubrovačka koji je usvojen na posljednoj sjednici Općinskog vijeć , danas je raspisan Natječaj za davanje u zakup javnih površina, kako za gospodarske djelatnosti tako i za korištenje parkirnih mjesta uključujući i parkirni prostor koji je u nadležnosti Županijske lučke uprave (lukobran u Mlinima).

Silvio Nardelli: „Za razliku od prijašnjih godina, zbog situacije uzrokovane pandemijom korona virusa, sa zakupom će se započeti 01. srpnja a završit će se 30. rujna, što je dva mjeseca manje u odnosu na prethodne godine. Početna jedinična cijena zakupa je ostala identična prošlogodišnjoj .

U slučaju loših turističkih rezultata ostavljena je mogućnost umanjenja cijena zakupa, što će se provoditi sukladno daljnjem razvoju situacije, a što će zasigurno rezultirati znatno manjim prihodima Općini Župa dubrovačka. Vijeće za dodjelu koncesijskih odobrenja donijet će Rješenja o dodjeli, sa umanjenim iznosima , koji će biti u skladu sa cijenom javnih površina, a sve kako bismo u ovoj iznimno teškoj situaciji pomogli naše gospodarstvenike. „

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA