11.8 C
Dubrovnik
Utorak, 18 siječnja, 2022
NaslovnicaCrna kronikaOdvjetnik Matka Klarića ponovno se očitovao o medijskim napisima

Odvjetnik Matka Klarića ponovno se očitovao o medijskim napisima

Obzirom da se u pojedinim medijima i nakon očitovanja načelnika Matka Klarića od 1. studenog 2021. ponovno intenziviralo sa medijskim napadima na načelnika PGP Gruda Matka Klarića i to sa tekstovima na naslovnicama tih elektroničkih medija dajući time načelniku Klariću izuzetnu važnost i prednost u odnosu na sve ostale događaje i vijesti u državi i inozemstvu, želimo istaknuti sljedeće, napisao je Klarićev odvjetnik Dario Obradović.
Fotografije načelnika Postaje granične policije koje se sada plasiraju kao krunski dokaz u nekakvom prijestupu su zapravo snimke sa najobičnijeg sastanka na graničnoj crti, a načelnik Klarić je imao više takvih sastanaka i svi su bili prethodno uredno prijavljeni i odobreni, kao i
podnesena izvješća o istim, pa tako i sa sastanka koji je sada kao sporan za predsjednika Sindikata policijskih službenika Marija Puškarića. Sve gore navedeno može potvrditi i PU Dubrovačko neretvanska.
Predmetne fotografije su višekratno puta pregledane od strane nadzornih službi tijekom provođenja postupka utvrđivanja eventualne odgovornosti načelnika Klarića u tom predmetu, a kojom prilikom je utvrđeno da u konkretnom slučaju nisu utvrđene nepravilnosti.
Dakle, fascinantno novinarsko ,,otkriće” temeljeno na poluinformacijama gdina Puškarića, u stvari predstavlja poražavajuću činjenicu na koji se način se pojedinim medijima koriste određene osobe radi ostvarivanja vlastitih interesa. Sve je to već viđeno prilikom prvostupanjskog odlučivanja Disciplinskog suda u Splitu u siječnju 2021.g.
Iskreno se nadam da će se Disciplinskom sudu MUP-a dopustiti da se bez pritisaka medija i gore navedenog predsjednika sindikata donese pravovaljana odluka u predmetu Klarić – zaključio je Obradović.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

[td_block_7 limit="1" custom_title="Komentar tjedna by Lidija Crnčević" header_color="#4bbc16" category_id="79"][td_block_7 limit="1" header_color="#3e4095" custom_title="Put oko Svijeta" category_id="78"][td_block_7 limit="1" custom_title="Slatki život Alise Nenadić" header_color="#dd9933" category_id="80"]