23.8 C
Dubrovnik
Utorak, 16 kolovoza, 2022
NaslovnicaVijestiOdržana online radionica „Zapošljavanje stranaca i postupak dobivanja radnih dozvola“

Održana online radionica „Zapošljavanje stranaca i postupak dobivanja radnih dozvola“

U organizaciji Upravnog odjel za turizam, gospodarstvo i more Grada Dubrovnika i HGK – Županijske komore Dubrovnik danas je održana online radionica pod nazivom „Zapošljavanje stranaca i postupak dobivanja radnih dozvola“.

Glavna tema online radionice bila je upoznati sve one kojima je potrebna radna snaga iz inozemstva s procedurama koje ih očekuju te im dati napomene kako se adekvatno pripremiti za nadolazeću  sezonu.

Predavačice Nikolina Stančić Strgar, viša stručna savjetnica u Područnom ured Dubrovnik Hrvatskog zavoda za zapošljavanje (HZZ), te Željka Kralj, voditeljica za statusna pitanja i državljanstva PU Dubrovačko neretvanske u ovoj su prilici svim sudionicima detaljnije predstavile cjelokupnu proceduru dobivanja dozvola.

Istovremeno, predavačice su prezentirale jasna pravila i kriterije koje poslodavac treba ispoštovati prilikom zapošljavanja stranih državljana s odgovarajućim kvalifikacijama.

Radionica kojoj se odazvalo stotinjak sudionika uz glavne organizatore realizirala se u suradnji s HZZ-om – Područnim uredom Dubrovnik te Policijskom upravom Dubrovačko – neretvanskom.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

KOMENTAR TJEDNA