14.8 C
Dubrovnik
Petak, 1 ožujka, 2024
NaslovnicaVijestiODLAZAK "SA STILOM" Nikolina Soko se oprostila od OŠ "Lapad": niste bili...

ODLAZAK “SA STILOM” Nikolina Soko se oprostila od OŠ “Lapad”: niste bili samo moj tim, već i obitelj na poslu…

Danas se Nikolina Soko oprostila od zaposlenika, učenika i njihovih roditelja lijepim pismom koje je objavljeno na stranici OŠ Lapad, a zadnjeg dana mandata je obišla i sve razrede te učenicima poželjela uspjeha i zdravlja u daljnjem radu. Od sutra OŠ “Lapad” vodi nova ravnateljica, Željana Pavlović.

Nikolina Soko je u svom oproštaju od škole te svih koji školu čine školom oprostila ovim pismom:

Poštovani,

u ovim posljednjim trenutcima moga mandata na mjestu ravnateljice naše lapadske škole, želim od srca zahvaliti svim zaposlenicima škole, roditeljima, učenicima i Školskom odboru na svemu lijepome što smo radili zajedno i što je učinilo ovih zadnjih pet godina prekrasnim i nezaboravnim.

Danas vam najiskrenije zahvaljujem što predano radite da biste oplemenili, održali i ostvarili ono što je misija i vizija naše Škole.

Zahvaljujući stručnosti i angažmanu naših djelatnika, podršci i suradnji roditelja i učenika, nadležnog Ministarstva, Osnivača i svih poslovnih partnera, u školi smo proveli mnoge aktivnosti i projekte i izdržali sve izazove u proteklih pet godina koje smo nadjačali zajedništvom, dobrom suradnjom, kvalitetom rada i prilagodbom.

Hvala na svakom uloženom trudu kako bi odgoj i obrazovanje u našoj Školi podigli na jednu višu razinu, kako bi Škola postala mjesto življenja i učenja, mjesto uvažavanja i zajedništva, mjesto rada i igre, mjesto za koje se ne živi, nego u kojem se živi. Vaša nepokolebljiva predanost obrazovnoj izvrsnosti i njegovanju poticajnog okruženja imala je dubok utjecaj na cijelu školsku zajednicu.

Dragi učenici, vama jedno veliko i najveće hvala što ste svaki dan uljepšali svojim smijehom i prijateljstvom, što ste ime Osnovne škole Lapad bezbroj puta svojim znanjem, trudom i talentima učinili prepoznatljivim i pobjedničkim, što volite svoju Školu. Neizmjerno sam ponosna na vas!

Dragi roditelji, najljepše hvala na suradnji, potpori i razumijevanju te kontinuiranoj želji da našu Školu učinimo uvijek što boljim i ljepšim mjestom za naše učenike, vašu djecu – mjestom znanja i sigurnom lukom djetinjstva iz koje će jednog dana sretno broditi u novi život.

Dragi članovi Školskog odbora, hvala Vam što ste uvijek podržavali Školu i pružali potrebnu podršku kako bismo mogli podučavati i usmjeravati nove generacije i kako bismo mogli realizirati potrebu za stvaranjem novih znanja.

Vjerujem da sposoban tim čini sposobnog vođu, tako da zasluge za sve protekle uspjehe ne treba pripisati samo meni, već i vama. Rekla bih da mi je bilo zadovoljstvo surađivati s vama. Želim vam reći da radeći sa svakim od vas ovih pet godina za mene je bilo nevjerojatno iskustvo jer mi je dalo priliku za rast. Nikada neću zaboraviti mnoga prijateljstva koja sam stekla u tom procesu i čuvat ću uspomene koje sam stvorila za cijeli život.

Moj put u Osnovnoj školi Lapad bio je uspješan jer sam mogla raditi s nekim stvarno učinkovitim i iskrenim ljudima koji su se pobrinuli da svoj posao obavljaju savršeno. Pet godina je uistinu brzo prošlo, bilo je puno događanja, uspomena, osjećaja i, najvažnije, postignuća. Došao je kraju jedan izazovan period mog života koji ću s radošću uvijek nositi u srcu.

Nadam se da će vas ovo pismo zateći dobrog zdravlja i dobrog raspoloženja. Pišem vam s pomiješanim osjećajima dok se opraštam sa svima vama koji krećete u novo poglavlje na svom putu dok se pripremate za prijelaz novog vodstva Škole. Želim vam da tijekom rada postignete još veće ciljeve, nastavite razvijati svoja akademska postignuća, ali i osobni rast.

Niste bili samo moj tim, već i obitelj na poslu i ovo nije zbogom te se nadam da ćemo ponovno imati priliku za suradnju na boljitak Osnovne škole Lapad.

Još jednom, uz najljepše želje za budućnost, hvala vam iz dubine srca.

Ovom prilikom želim poželjeti sve najbolje novoj ravnateljici. Sigurna sam da će uspješno voditi Školu k novim uspjesima.

Srdačno, Nikolina Soko

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA