13.8 C
Dubrovnik
Ponedjeljak, 5 prosinca, 2022
NaslovnicaDupromoNovo u ljekarni ČEBULC – Nutrigensko testiranje

Novo u ljekarni ČEBULC – Nutrigensko testiranje

Zahvaljujemo svim dragim sugrađanima koji su bili dio početka naše priče i prepoznali važnost naših usluga za vlastito zdravlje ali i nutricionizma kao znanosti.

Povodom prvog rođendana NUTRIKONA odlučili smo ponuditi potpuno novu uslugu za našu ljekarnu ali i područje Dubrovnika – NUTRIGENSKO TESTIRANJE.

FagronNutriGen je jedinstvena usluga analize gena koju smo odlučili predstaviti i približiti našim sugrađanima.

Poznate su 384 genetske varijacije povezane s najčešćim mutacijama koje utječu na metabolizam nutrijenata te ih genetskim testiranjem možemo ispitati.

Moguće je analizirati genetske predispozicije pacijenta za razvoj pretilosti i povišenog BMI, za metabolizam ugljikohidrata, za poremećaj regulacije kolesterola i masti, dijabetes tipa 2, za intoleranciju laktoze, fruktoze i glutena, te za deficit mikronutrijenata i makronutrijenata.

Složeni algoritam s bazom podataka od 850 različitih namirnica generira prehrambene preporuke i smjernice.

Postupak je vrlo jednostavan. Nutricionist prikuplja uzorak (bukalni bris) i šalje na analizu. Rezultati analize gotovi su za 4-5 tjedana nakon čega nutricionist analizira dobivene rezultate i prema njima slaže prehranu i smjernice.

Test je dostupan ODMAH, samo u našem nutricionističkom savjetovalištu NUTRIKON na Vaš zahtjev.

Prehrana i smjernice izrađuju se u dogovoru s vama kako bi prehrana bila maksimalno prilagođena rezultatima testa ali i vašim preferencijama.

Naš genski materijal je važan dio nas, ali je samo dio naše ukupne slike. Naše životne navike i okolina su ti koji uz gene oblikuju naš život. Kada znamo svoje genetske predispozicije lakše je upravljati segmentima koji ovise o nama.

NUTRIGENOMIKA može rasvijetliti naša slabe točke prije nego što one postanu vidjljive na našem organizmu u obliku određenog stanja ili bolesti.

Analizirajte svoje gene i preduhitrite bolest!

Za više informacija budite slobodni kontaktirati nas u naše savjetovalište na broj: 091 123 4234

Mirna Đurđević, mag.nutr.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

KOMENTAR TJEDNA