26.8 C
Dubrovnik
Nedjelja, 14 srpnja, 2024
NaslovnicaVijestiNATJEČAJ: detaljno provjeravanje Kolakove dokumentacije za Dubravku, sutra će se obznaniti službeni...

NATJEČAJ: detaljno provjeravanje Kolakove dokumentacije za Dubravku, sutra će se obznaniti službeni rezultat

Provjera dokumentaciju koju je dosadašnji zakupac Kavane “Dubravke” dostavio na natječaj kao jedini ponuditelj još traje, a službeni rezultat će se obznaniti javnosti sutra, doznajemo neslužbeno.

Na natječaj za novog petogodišnjeg zakupca kavane Dubravke, najatraktivnijeg lokala u sastavu UTD Raguse stigla je samo jedna ponuda. Dosadašnjeg zakupca, tvrtke Nautika koja je njome upravljala proteklih petnaest godina.

Jesu li u svojoj ponudi istaknuli više od početnog iznosa od 40 tisuća eura mjesečnog najma, nije nam poznato, ali je riječ o značajnom povećanju najma tim više što im je kvadratura smanjena za prostor suvenirnice koji je izuzet iz ovog natječaja. U njega će, prema nekim dosad poznatim planovima Grada, kao većinskog vlasnika UTD Raguse, biti preseljen Turističko informativni centar koji se sada nalazi u zgradi TZ Grada Dubrovnika na Pilama. Ta je zgrada vraćena prijašnjim vlasnicima.

Jučer je u 14 sati otvorena ponuda koja je stigla za Kavanu Dubravka, ali se radi detaljna provjera svih traženih uvjeta koji su traženi na natječaju. Sutra bi se trebao obznaniti i službeni rezultat natječaja.

Nakon velikog interesa koji je natječaj izazvao u javnosti ni UTD Ragusa ni Grad Dubrovnik sebi ne smiju dozvoliti ni najmanju pogrešku. To je valjda svakome jasno.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA