30.8 C
Dubrovnik
Utorak, 23 srpnja, 2024
NaslovnicaVijestiNa sv. Katu u Župi sv. Mihajla Donatorski dan za Dom umirovljenika:...

Na sv. Katu u Župi sv. Mihajla Donatorski dan za Dom umirovljenika: pozvane sve Kate da dođu i proslave s prijateljicama

Župa svetoga Mihajla Lapad organizira Donatorski dan za Dom za starije osobe Dubrovnik koji će se održati u subotu 25. studenog u 11:00 sati na sportskom terenu Župe sv. Mihajla. Pozvani su svi sugrađani, da dođu s obitelji i prijateljima u što većem broju kako bi se zajedničkim doprinosom osigurao dostojanstven boravak starijim osobama u njihovoj zadnjoj životnoj etapi u ovom domu koji skrbi za 152 korisnika.

“U središtu ove akcije je čovjek sa svojim neupitnim dostojanstvom, a riječ je o starijim osobama, “prikovanim” za svoje krevete, zato je neophodno da isti budu visokokvalitetni kako bismo korisnicima osigurali najbolje što današnja tehnologija proizvodnje medicinske opreme pruža. Cilj ove akcije je osigurati 50 medicinskih elektromotornih kreveta, madraca i pripadajućih noćnih ormarića”, poručili su iz Župe sv. Mihajla. 

“Druženje će trajati dugo jer tog dana slavimo i svetu Katu, pa su pozvane i sve Kate da proslave imendan sa svojim prijateljicama/prijateljima, a za pjesmu i zabavu pobrinut će se Klapa Ragusavecchia, uz glazbeno iznenađenje iz Šibenika.

Bit će to dan za pamćenje na svim razinama humanosti, ljubavi, dobrote, radosti, solidarnosti, a uz to se priprema i jedna gastro delicija – skradinski rizot koji se priprema najmanje 12 sati uz najkvalitetnije namirnice, odnosno sastojke.

Prigoda je da svi zajedno kao i uvijek pokažemo dobru volju, i u dobrom društvu svijetu oko sebe pružimo ljubav koju nosimo u sebi”, navode u Župi sv. Mihajla. 

 • Račun za uplatu:
  DOM ZA STARIJE OSOBE DUBROVNIK
  Branitelja Dubrovnik 33
  OIB: 157957993389
  IBAN: HR9323900011100021071
  MODEL: HROO
  P0ZIV NA BROJ: 15795793389
  OPIS: Donacija za medicinska pomgala
 • Foto:ilustracija

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA