34.8 C
Dubrovnik
Srijeda, 17 srpnja, 2024
NaslovnicaVijestiNa Babinom kuku gradit će se "Maro World", najveći zabavni centar za...

Na Babinom kuku gradit će se “Maro World”, najveći zabavni centar za obitelj na Jadranu

-Prema danas objavljenom revidiranom godišnjem financijskom izvješću, Valamar Riviera je u 2022. godini ostvarila poslovne prihode od 325 milijuna eura, odnosno 11% više u odnosu na pred-kriznu 2019. Ostvarena operativna dobit iznosi 103 milijuna eura, čime je ostvaren potpuni oporavak poslovanja na pred-kriznu razinu, javljaju iz ove hotelske grupe.

-U 2023. godini, Valamar Riviera planira ulaganja od 32 milijuna eura u podizanje kvalitete u destinaciji Dubrovnik kroz partnerstvo Valamara i AZ mirovinskih fondova.

Ulaganja obuhvaćaju kompletnu rekonstrukciju i rebranding hotela Tirena, ulaganja u hotele Valamar Lacroma i Valamar Club Dubrovnik, te investiciju u Maro World, najveći obiteljski zabavni centar na Jadranu s brojnim edukativno-zabavnim sadržajima za djecu svih uzrasta.

Nadalje, značajna sredstva u 2023. godini uložit će se u projekte održivog poslovanja i podizanja kvalitete destinacije, što uključuje uređenje plaža, šetnica, biciklističkih staza i drugih javno dostupnih sadržaja koji pridonose boljoj kvaliteti života građana u lokalnim zajednicama tijekom cijele godine, stoji, među ostalim u priopćenju Valamara.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA