28.8 C
Dubrovnik
Utorak, 16 srpnja, 2024
NaslovnicaVijestiMažoretke Župe dubrovačke idu na Europsko prvenstvo

Mažoretke Župe dubrovačke idu na Europsko prvenstvo

Općinski načelnik primio je Mažoretke Župe dubrovačke povodom odličnih rezultata koje su osvojile na 27. Državnom prvenstvu mažoretkinja u Varaždinu koji je ugostio više od tisuću mažoretkinja iz četrdesetak timova iz dvadesetak hrvatskih gradova i općina.

Nardelli je posebno čestitao seniorkama koje su nastupile u solu, duu i skupno u koreografiji. Na čelu s  predvodnicom Lanom Glavinić seniorke Lara Herceg, Viktorija Herceg, Petra Radić, Katarina Perović, Kristina Kristović, Leonarda Lazarević, Ani Žitnik i  Lucija Klis sa svojim uspjesima na državnom natjecanju plasirale su se na Europsko prvenstvo koje će se uskoro održati u Beogradu.

Posebna zahvala na ostvarenim rezultatima , medaljama i svemu što Mažoretkinje Župe dubrovačke  predstavljaju išla je voditeljici Marijeti Klis koja ulaže veliki trud u kvalitetu rada, a samim tim i promociju  mažoretkinja i Župe dubrovačke.

Temeljem dobrih rezultata i promocije naše Općine svaku od 9 medalja koje su se plasirale na europsko prvenstvo načelnik je pojedinačno  nagradio simboličnom nagradom , a udruzi Mažoretkinja dodijeljena je potpora za realizaciju sudjelovanja na europskom prvenstvu u Beogradu.

Općina Župa dubrovačka Mažoretkinjama Župe dubrovačke želi puno sreće i uspjeha na nadolazećem Europskom prvenstvu.

Nakon prijema kod načelnika mažoretkinje  su spontano zaplesale na trgu ispred Općine na veliko veselje djece iz Dječjeg vrtića Župa dubrovačka kao i prolaznika koji su se zaustavili i uživali u nastupu.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA