Maro Kocković zadovoljan najnovijim projektom u kojemu je sudjelovala i glumačka zvijezda Keanu Reeves

Upravo završio jedan od projekata na kojima sam radio par zadnjih tjedana. Američki kolege prezadovoljni, a mojoj slovensko/hrvatskoj ekipi samo mogu duboko zahvaliti za sav megatrud i što smo se pokazali u najboljem produkcijskom svjetlu – napisao je Maro Kocković, producent na svom fb profilu, uz fotografije na kojima pozira uz Keanu Reevesa, jednog od najpoznatijih glumaca današnjice, te producenta Gard Hollingera s kojim je glumac 2011. osnovao američku tvrtku Arch Motorcycles.

Omiljene zvijezde “Matrixa” u Hrvatsku je stigla, naime, s producentom Gardom Hollingerom, s kojim je 2011. godine osnovao američku kompaniju Arch Motorcycles, pa su mediji njihov dolazak povezali uz posao povezan s motociklizmom. Poznato je da je Reeves veliki zaljubljenik u brzu vožnju, a baš je pokraj Opatije smješten zavoj Preluk, na kojemu se vozilo Svjetsko prvenstvo u motociklizmu.

Osnovna nakana dvojca zaljubljenog u brzinu i motocikle, bila je kroz tvrtku Arch Motorcycles napraviti američki proizvod na dva kotača koji inspiraciju pronalazi na pisti, dakle motocikle za znalce, za ljude koji znaju vladati njihovom snagom i dinamikom.

Misija tih motocikala, a riječ je i o ekstremno skupim proizvodima čije cijene nadilaze iznos od 100 tisuća eura, je da prenose emocije i strast svojih osnivača na buduće vlasnike – zapisali su mediji koji su popratili njihov dolazak u Hrvatsku gdje su snimali. No, središte njihovog boravka bilo je u Ljubljani gdje su došli zbog suradnje s tvrtkom Akrapovič, jednim od najboljih proizvođača ispušnih sustava za motocikle, u novije vrijeme i automobile, na svijetu.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.