6.8 C
Dubrovnik
Subota, 29 siječnja, 2022
NaslovnicaLifestyleLTV DUEL: danas u 16.30 na Libertas televiziji sučeljavaju se Kristić i...

LTV DUEL: danas u 16.30 na Libertas televiziji sučeljavaju se Kristić i Raguž

Od 16:30 na Libertas televiziji pratite emisiju Libertas Duel. Riječ je o izbornoj emisiji u kojoj se sučeljavaju kandidati za župana dubrovačko-neretvanskog kao i kandidate za gradonačelnika Dubrovnika. Sučeljavanja jedan na jedan, odnosno Libertas Dueli emitiraju se svakim radnim danom sve do 13. svibnja kada Libertas televizija i portal dubrovniknet.hr organiziraju velika sučeljavanja svih kandidata za župana i gradonačelnika.

U Libertas Duelu oponenti imaju točno zadano vrijeme za predstavljanje svojim tema i njihovu obranu kroz replike,  odgovaraju na  opća pitanja o Gradu i Županiji koju planiraju predstavljati ali  moraju primjerice i birati između dva pojma što ili koga više vole i zašto.

DANAS u 16.30 poslušajte duel Željka Raguža i Mara Kristića.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

[td_block_7 limit="1" custom_title="Komentar tjedna by Lidija Crnčević" header_color="#4bbc16" category_id="79"][td_block_7 limit="1" header_color="#3e4095" custom_title="Put oko Svijeta" category_id="78"][td_block_7 limit="1" custom_title="Slatki život Alise Nenadić" header_color="#dd9933" category_id="80"]