32.8 C
Dubrovnik
Petak, 19 srpnja, 2024
NaslovnicaLifestyleLjubav je inspirirala novu kolekciju keramike s potpisom Katije Bušlje

Ljubav je inspirirala novu kolekciju keramike s potpisom Katije Bušlje

Ususret Valentinovu dubrovačka umjetnica Katija Bušlje osmisilia je i izradila novu kolekciju inspiriranu – ljubavlju. Od prekrasnih kikara s porukama do zdjelica i ukrasa kao vječnih podsjetnika na pripadnost voljenima.

-Novom kolekcijom htjela sam naglasiti ljepotu darivanja dragih nam osoba. To darivanje ne mora uvijek biti preskupo i preveliko. Ponekad je dovoljna samo jedna mala, slatka poruka da izmami osmijeh na licu voljene nam osobe. I baš su takve  kikare, zdjelice i ukrasi iz ove kolekcije. Inspirirane ljubavlju i zahvalnošću za sve one lijepe trenutke provedene s voljenom osobom.

A te osobe mogu biti različite kao što su i njene tehnike rada, kaže Katija. Ono što im je zajedničko da su sve ručni rad.

– Svaka je kikara ručno rađena na lončarskom kolu, a ručkice se naknadno dodavaju. Zdjelice, srca i ostali ukrasi ručno su oblikovani pomoću preše za glinu. Svima je zajedničko unikatno oslikavanje ili izrada ornamenata u zlatnoj boji.

Ukrasi s porukama mogu krasiti i koju bocu dobrog vina ili domaćeg likera, a neki se mogu sramežljivo sakriti iza neke ruže ili cvijeta u buketu.

-Cilj mi je bio u detalju, u sitnici koja će pomoći zaljubljenim parovima ali i prijateljima  lakše pokazati svoje osjećaje. Ništa previše skupo, ništa nedostupno svima koji žele ovaj običan dan pretvoriti u dan ljubavi, dodaje.

Katijini pokloni čekaju vas na policama njenog studija “Rego” u Komolcu.

– Vremena za posebne, personalizirane poklone na žalost više nemam. U izradi je već nova, uskršnja kolekcija! Studio Rego je upravio proslavio svoj treći rođendan! Još uvijek radim s puno volje i želje da na policama moga studija svatko pronađe nešto za sebe, kaže Katija koja nas uvijek iznova iznenadi svojom unikatnom keramikom.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA