26.8 C
Dubrovnik
Subota, 13 srpnja, 2024
NaslovnicaVijestiKnežević o pronalasku, pa nestanku lešina pasa sa Žarkovice: Ovakav scenarij ne...

Knežević o pronalasku, pa nestanku lešina pasa sa Žarkovice: Ovakav scenarij ne bi ni Kusturica osmislio

Viktorija Knežević, pravna zastupnica sestara Sambrailo se tijekom popodneva u dva navrata osvrnula na trenutna događanja na Žarkovici. Naime, Grad Dubrovnik je jučer objavio da su na Žarkovici pronađene lešine pasa stare nekoliko mjeseci, da bi danas tijekom popodneva stiglo novo priopćenje u kojem iz Grada navode kako su pod okriljem noći lešine protupravno uklonjene .

U prvoj objavi Knežević se osvrnula na pronalazak samih lešina na Žarkovici.

“Koliko je morbidno da Grad Dubrovnik na svojim službenim stranicama objavljuje fotografije uginulih pasa sa Žarkovice koji nisu bili zbrinuti, odnosno pokopani kako treba jer Grad Dubrovnik koji je zakonski to bio dužan nije htio platiti to zbrinjavanje koje košta 600 kuna po psu?

To bi bilo kao da onaj njihov Škugor iz INE koji je maznuo onu milijardu objavljuje fotografije akcije USKOKA i govori: Eto vidite u kakvoj sam firmi ja radio! Kakva je to firma koja čovjeka stavlja u napast da jednostavno mora ukrasti??? Da se on čudi kako su te pare nestale. Eto ovo je ravno tome!

Koliko poznajem rukopis autora ovog scenarija sad slijedi novi udar na Žarkovicu.Sjećate se kako je bilo prvi put u svibnju, prvo PR priprema, fotografije, a onda oteta država u punom sjaju….Looking forward što bi se reklo …. baš me zanima što ste nam ovaj put pripremili.

A za ekipu iz Grada imam sam dva pitanja, naravno retorička:

1.Koliko jadan moraš biti da bi se bavio iskapanjem starih kostiju sa Žarkovice, da bi naudio dvjema ženama koje su godinama radile tvoj posao?

2.Koliko jadan moraš biti kad sve to radiš u trenutku u kojem 90 % stanovnika ove države ne zna kako će dočekati iduće proljeće od visine režijskih računa i troškova hrane?

I sve to što rade, rade kako bi onu vrijednu nekretninu predali u ruke bliskih im investitora.

Za ZNA SE bitka za interese nikad ne staje. A ako pri tome mogu iskoristiti koji leš još bolje”, objavile je danas Knežević.

U drugoj se pak objavi osvrnuo na navode Grada kako su tijekom noći lešine protupravno uklonjene.

“Sad su avaj lešine nestale!

Bit će da je i ovaj put Sandra kriva!

Bit će ih prvo ostavila tamo, pa ih niste vidjeli iako je Grad preuzeo azil prije 4 mjeseca, iako je inspekcija bila tko zna koliko puta, iako je i policija bila jednako toliko puta, a onda ih je pod okriljem Sandra noći negdje prebacila, iako Sanitat plaća zaštitara cijelu noć da dežura gore?

To ne bi ni Kusturica smislio….

Ništa morat će Mato Franković opet gore koji selfi opaliti, to je jedini način da se ova situacija smiri.

P.S. I pazi Sandra ih je ostavila pored puteljka koji ona ide doma, tako da kad ih nađete ne bi bilo nikakve sumnje tko ih je tu bacio. Avaj! Dajte nekom malo boljem da vam napiše scenarij”, napisala je Knežević.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA