31.8 C
Dubrovnik
Srijeda, 24 srpnja, 2024
NaslovnicaIzbori 2021Kandidat za gradonačelnika, Maro Kristić prikupio dvostruko više potpisa

Kandidat za gradonačelnika, Maro Kristić prikupio dvostruko više potpisa

Nakon prikupljanja potpisa danas je Mostov kandidat za gradonačelnika Grada Dubrovnika Maro Kristić zajedno sa kandidatom za njegova zamjenika, Tončijem Skvrcom predao potpise na dubrovački sud. Kristić je kazao kako su prikupili dvostruko više potpisa, a inače za funkciju gradonačelnika potrebno je prikupiti 900 potpisa.

-Mi smo već u prva tri dana prikupili potrebni broj potpisa za gradonačelničku kandidaturu, međutim htjeli smo ostati na ulicama grada jer nam je iznimno stalo što misle naši sugrađani. Prikupili smo dvostruko više nego je potrebno i evo danas smo predali potpise. Raduje nas ono što smo čuli među sugrađanima, njihove kritike i sugestije kao i ideje kako učiniti grad boljim te na valu tog optimizma osobno očekujem da ćemo Tonči Skvrce i ja biti oni koji će biti u drugom krugu – rekao je Maro Kristić.

Kristić je još kazao kako smatra da su oni jedni od rijetkih političkih opcija koja je predstavila svoj program. -Predstavile su još neke međutim mi smo politička opcija koja je to napravila mjesec dana prije svih tako da smo imali priliku predstaviti pojedine dijelove našeg programa. Moj dojam je da se to sviđa građanima te da cijene tu ozbiljnost – kazao je Kristić.

Kandidat za zamjenika gradonačelnika, Tonči Skvrce rekao je kako je zadovoljan s brojem potpisa kao i s reakcijama sugrađana.

-Imamo još dovoljno vremena za predizborne aktivnosti, nadam se da ćemo do dana izbora završiti sve ono što smo planirali te se nadam da ćemo temeljem našeg rada i truda imati dobre rezultate – rekao je Skvrce koj ije dodao kako smatra da imaju dobar program koji je različit od drugih političkih stranaka.

Na novinarsko pitanje koga vidi u drugom krugu Skvrce je odgovorio kako mu je na to trenutno teško odgovoriti jer kako kaže, vlada velika gužva na političkom prostoru Grada Dubrovnika.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA