31.8 C
Dubrovnik
Nedjelja, 14 srpnja, 2024
NaslovnicaLifestyleKAD SE MALE RUKE SLOŽE: Radna akcija u Zlatnom potoku

KAD SE MALE RUKE SLOŽE: Radna akcija u Zlatnom potoku

Da se sve može slogom, najbolji su primjer žitelji Zlatnog potoka koji su se jutros pridružili nadležnim gradskim službama u čišćenju obraslih površina iznad prometnice. Stanovnici ovog gradskog kvarta zasigurno spadaju u red najaktivnijih građana koji se trude u suradnji s Gradom poboljšati svoju kvalitetu života, poznato je da pokušavaju pronaći prostor u kojemu bi se otvorila manja prehrambena trgovina, a iskazuju i želju da se osmisli garaža koja bi rasteretila promet u mirovanju u tom dijelu Grada.

O jutrošnjoj radnoj akciji oglasio se putem priopćenja i Grad Dubrovnik.

“Komunalna društva Grada Dubrovnika, kojima su se pridružili i stanovnici Zlatnog potoka, odradili su danas akciju čišćenja obraslih površina u ovom dijelu grada.

Akciju je inicirao gradski kotar Ploče iza Grada na čiji je zahtjev gradonačelnik Mato Franković odobrio angažman komunalnih društava Čistoća, Vrtlar, ugovornog partnera Grada Dubrovnika društva Tehnogradnja te Javne vatrogasne postrojbe Dubrovački vatrogasci.

U akciji su očišćene površine uz prometnice i nogostup u Zlatnom potoku, a radove je obišao i gradonačelnik Franković”, zaključuje se u priopćenju.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA