19.8 C
Dubrovnik
Petak, 24 svibnja, 2024
NaslovnicaSportJudaši J.K Dubrovnik i J.K Mokošica još jednom postigli izvrsne rezultate,...

Judaši J.K Dubrovnik i J.K Mokošica još jednom postigli izvrsne rezultate, osvojene 22 medalje

Judo klub Dubrovnik i Judo klub Mokošica nastupili su na 20. Međunarodnom judo turniru “Memorijal Mario Zebić” na kojem je nastupilo ukupno 463 natjecatelja iz 7 zemalja.Pod vodstvom trenera Jakše Đapića i Tomislava Raguža nastupilo je 35 judaša a osvojene su 22. medalje:

Prva mjesta su osvojili: Luka Ivanković,Marko Barač,Nika Hovorka i Vlaho Lujo.

Srebrima su se okitili Leona Niketić(u16 i u18),Antonio Matana,Leona Daničić ,Gabriela Dugandžić,David Obuljen i Marko Barač dok su brončani bili Ana Gate,Magdalena Rončević,Roberto Raič(u16 i u18),Đivo Preljević,Marin Brangjolica,Patrik Kunica,Matej Batina,Orlando Vuleša ,Jurić Karlo i Paulo Matana.

Još su nastupili Matej Butigan,Niko Šakić,Roko Preljević,Nikola Mrvalj ,Antonio Čović,Nika Lujo,Zrinka Miletić,Matea Jozović,Stijepo Milovčević,Bruno Marlais,Petar Kapetanić,Nikola Sabljić,Marin Vuković,Joško Bakara i Tomislav Miškić.

Također vrijedi spomenuti i da je dio ekipe prošloga vikenda nastupio na međunarodnom turniru u Crnoj Gori gdje je 5 natjecatelja osvojilo isto toliko medalja(Nea Mesulić zlato,Ivana Gavranović i Zrinka Miletić srebra, bronce Marko Barač i Bruno Marlais)

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA