6.8 C
Dubrovnik
Četvrtak, 27 siječnja, 2022
NaslovnicaLifestyleIZNAD SVIH OČEKIVANJA: "24 sata bez kompromisa" prikupila preko 69 tisuća kuna

IZNAD SVIH OČEKIVANJA: “24 sata bez kompromisa” prikupila preko 69 tisuća kuna

Iz Konobe Veranda u Štikovici, gdje su Maja i Mirko Andrić organizirali akciju kuhanja “24 sata bez kompromisa” stiže lijepa vijest i velika zahvalnost. U akciji je sveukupno prikupljeno gotovo 70 tisuća kuna.

Naime, u kutiji u koju su gosti ostavljali svoje donacije bilo je 54.358 tisuće kuna, o čemu smo već izvještavali, no kad se tome pribroji i iznos od 15.438,81 kn uplaćen na račun Humanitarne udruge Saudade, onda se dobije sveukupno 69.796,81kn.

-Za CTG uređaj, koji kupujemo Općoj bolnici Dubrovnik, potrebno je 51 tisuća kuna, ostatak novaca od akcije bi donirali. Javit ćemo vam sve o našim idejama i novostima – stoji u objavi fb stranice Konobe Veranda, a uslijedila je i zahvala:

– Ljudi, hvala Vam još jednom, napravili ste nešto čudesno. Želimo Vam ovih dana još detalja objaviti i napisati vezano za naše donatore i ljude iz sjene kojima smo također jako, jako zahvalni. Oni koji se ne vole eksponirati, a tu su uz nas svake godine. Želimo Vam sve prenijeti, uključiti u sve, jer Vi ste ovo omogućili i ostvarili. Ovo je Vaša akcija. I hvala Vam na tome. Hvala što zajedno stvaramo predivne uspomene, hvala što zajedno stvaramo mali/veliki krug velikih ljudi – napisali su organizatori.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

[td_block_7 limit="1" custom_title="Komentar tjedna by Lidija Crnčević" header_color="#4bbc16" category_id="79"][td_block_7 limit="1" header_color="#3e4095" custom_title="Put oko Svijeta" category_id="78"][td_block_7 limit="1" custom_title="Slatki život Alise Nenadić" header_color="#dd9933" category_id="80"]