32.8 C
Dubrovnik
Četvrtak, 18 srpnja, 2024
NaslovnicaSportHrvatska Lutrija bit će sponzor Hrvatskog vaterpolskog saveza

Hrvatska Lutrija bit će sponzor Hrvatskog vaterpolskog saveza

Hrvatska Lutrija s ponosom objavljuje potpisivanje ugovora o sponzorstvu s Hrvatskim vaterpolskim savezom. Potpisivanju ugovora prisutne su bile članica Uprave Hrvatske Lutrije Nikolina Klaić i članica Uprave Dijana Pavićević, Mladen Drnasin predsjednik Hrvatskog vaterpolskog saveza, Perica Bukić dopredsjednik saveza i Ivica Tucak, izbornik muške seniorke reprezentacije. 

Nakon sponzorstva vrlo uspješnog Europskog prvenstva održanog u siječnju u Dubrovniku i Zagrebu, gdje su Barakude osvojile srebrnu medalju, Hrvatska Lutrija ponovno ima čast biti partner našoj najtrofejnijoj reprezentaciji. Hrvatska Lutrija, kao sponzor Hrvatskog vaterpolskog saveza, pružat će podršku ženskim i muškim vaterpolskim reprezentacijama u njihovim nastupima na velikim natjecanjima, uključujući i Olimpijske igre u Parizu.

„Naša je tradicija društveno odgovornog poslovanja posebno posvećena razvoju hrvatskog sporta, koji nas ujedinjuje i čini ponosnima. Hrvatska je, iako mala zemlja, veliko sportsko ime, a naši vaterpolisti s Ivicom Tuckom na čelu, još jednom su pokazali svoj talent, predanost i timski rad osvojivši naslov svjetskog prvaka u Dohi. Hrvatska Lutrija podržava talente i vrhunske rezultate, te smo ponosni što smo dio ovog povijesnog trenutka za našu zemlju“ rekla je članica Uprave Hrvatske Lutrije Dijana Pavićević.

„Iznimna nam je čast što smo se povezali s Hrvatskom Lutrijom. I njihova povijest jest kao i naša, duga i bogata, jedni i drugi imamo za cilj donijeti sreću na lica naših navijača. Vjerujemo da ćemo zajedničkom sinergijom uspjeti ostvariti naum da vratimo mlađe naraštaje u sport“ zaključio je Mladen Drnasin predsjednik Hrvatskog vaterpolskog saveza.

Ulaganje u sport pozitivna je investicija u cjelokupno društvo, zato Hrvatska Lutrija kontinuirano ulaže u različite sportske projekte. Osim podrške profesionalnom sportu, Hrvatska Lutrija ulaže u sportsku infrastrukturu diljem zemlje. Nakon provedenog Natječaja za izgradnju Streetball igrališta ove godine Hrvatska Lutrija financira opremanje 19 Streetball igrališta. Sudjelujući u kreiranju i implementaciji poboljšanja u različitim segmentima sporta Hrvatska Lutrija za cilj ima pružiti mogućnosti za aktivno sudjelovanje svim generacijama, te za razvoj talenata diljem Hrvatske.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA