13.8 C
Dubrovnik
Nedjelja, 5 prosinca, 2021
NaslovnicaVijestiGRADSKO VIJEĆE: Na Dnevnom redu rebalans proračuna, razrješenje ravnateljice Dubrovačkih muzeja, umanjenje...

GRADSKO VIJEĆE: Na Dnevnom redu rebalans proračuna, razrješenje ravnateljice Dubrovačkih muzeja, umanjenje zakupnina

Za srijedu, 27. listopad 2021. s početkom u 10 sati sazvana je 5. sjednica Gradskog vijeća Grada Dubrovnika. Na predloženom Dnevnom redu nalazi se 17 točaka, među kojima rebalans proračuna za 2021. godinu, prijedlozi o umanjenu ugovorenih iznosa zakupnine za korištenje javni površina kao i poslovnih prostora u vlasništvu i suvlasništvu Grada Dubrovnik, kao i prijedlog rješenja o razrješenju Julijane Antić Brautović dužnosti ravnateljice Dubrovačkih muzeja i to na osobni zahtjev te prijedlog imenovanja vršitelja dužnosti navedene ustanove.

Dnevni red:

1. Vijećnička pitanja.

2. Prijedlog zaključka o prihvaćanju Izvješća o radu gradonačelnika Grada Dubrovnika u razdoblju od 1. siječnja 2021. do 30. lipnja 2021.

3. Prijedlog izmjena i dopuna Proračuna Grada Dubrovnika za 2021. godinu.

4. Prijedlog odluke o izmjenama Odluke o izvršavanju Proračuna Grada Dubrovnika za 2021. godinu.

5. Prijedlog odluke o izmjenama Odluke o raspoređivanju sredstava iz Proračuna Grada Dubrovnika namijenjenih financiranju političkih stranaka i vijećnika s liste grupe birača Gradskog vijeća Grada Dubrovnika u 2021. godini.

6. Prijedlog odluke o izmjenama i dopunama Odluke o načinu financiranja troškova uređenja građevinskog zemljišta te izgradnje objekata i uređaja komunalne infrastrukture.

7. Prijedlog izmjena i dopuna Programa gradnje objekata i uređaja komunalne infrastrukture za 2021. godinu.

8. Prijedlog izmjena i dopuna Programa održavanja komunalne infrastrukture u 2021. godini.

9. Prijedlog izmjena i dopuna Programa obavljanja drugih komunalnih djelatnosti na području Grada Dubrovnika

10. Prijedlog zaključka o umanjenju ugovorenih iznosa zakupnine za korištenje javnim površinama Grada Dubrovnika u kategorijama ugostiteljski stolovi i stolice, kiosci za pružanje ugostiteljskih usluga i nepokretna vozila za pružanje jednostavnih ugostiteljskih usluga, u razdoblju od 1. studenog 2021. do 1. ožujka 2022. godine.

11. Prijedlog zaključka o smanjenju ugovorenih iznosa zakupnine za poslovne prostore u vlasništvu i suvlasništvu Grada Dubrovnika od 1. studenog 2021. do 1. ožujka 2022. godine.

12.  Prijedlog zaključka o donošenju Akcijskog plana Programa Poštujmo Grad! za razdoblje do 2025. godine.

13.  Prijedlog zaključka o donošenju Osnovnog programskog i financijskog okvira Gradskog kazališta Marina Držića za razdoblje od 2022. do 2025. godine.

14.  Prijedlog zaključka o imenovanju Povjerenstva za ocjenjivanje projekta/programa i manifestacija u području javnih potreba u športu Grada Dubrovnika za 2022. godinu.

15.  Prijedlog zaključka o proglašenju 2022. godine „Godinom Dubrovačkog statuta“.

16.  Prijedlog rješenja o razrješenju Julijane Antić Brautović dužnosti ravnateljice Dubrovačkih muzeja Dubrovnik, na osobni zahtjev.

17.  Prijedlog rješenja o imenovanju vršitelja dužnosti ravnatelja Dubrovačkih muzeja Dubrovnik.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

Komentar tjedna by Lidija Crnčević

Put oko Svijeta

Slatki život Alise Nenadić