27.8 C
Dubrovnik
Četvrtak, 18 srpnja, 2024
NaslovnicaPolitikaGradski vijećnici se vraćaju u klupe, na dnevnom redu čak 32 točke,...

Gradski vijećnici se vraćaju u klupe, na dnevnom redu čak 32 točke, među njima i izvješće o Lokrumu

Gradsko vijeće Grada Dubrovnika vraća se normalno radu. Podsjetimo, protekla sjednica održana je elektronskim putem, a gradski vijećnici će se idućeg četvrtka, 4. lipnja, kad će se održati 30. sjednica Gradskog vijeća vratiti u svoj vijećničke klupe. Sjednica je zakazana za 11 sati. Na dnevnom redu se nalaze 32 točke, među kojima Izvješće o radu gradonačelnika od 1. srpnja do 31. prosinca 2019., Prijedlog Odluke o izmjenama i doopunama Odluke o ustrojstvu Gradske uprave Grada Dubrovnik, dopune Odluka o komunalnoj naknadi i uređenju prometna kao i Odluka o naplati parkinga, Godišnji izvještaj o poslovanju JU Rezervat Lokrum za proteklu godinu te imenovanje ravnateljica Dječji vrtići Dubrovnik.

Dnevni red

1.    Vijećnička pitanja.

2.    Prijedlog zaključka o prihvaćanju Izvješća o radu gradonačelnika Grada Dubrovnika u razdoblju od 1. srpnja 2019. do 31. prosinca 2019. godine.

3.    Prijedlog godišnjeg izvještaja o izvršenju Proračuna Grada Dubrovnika za 2019. godinu.

4.    Prijedlog odluke o izmjenama i dopunama Odluke o ustrojstvu gradske uprave Grada Dubrovnika.

5.    Prijedlog odluke o dopuni Odluke o komunalnoj naknadi.

6.    Prijedlog odluke o izmjeni Odluke o privremenoj zabrani izvođenja građevinskih radova na području Grada Dubrovnika.

7.    Prijedlog odluke o dopuni Odluke o uređenju prometa na području Grada Dubrovnika.

8.    Prijedlog odluke o izmjenama i dopunama Odluke o organizaciji i načinu naplate i kontrole parkiranja u Gradu Dubrovniku.

9.    Prijedlog odluke o kriterijima za financiranje Javne vatrogasne postrojbe Grada Dubrovnika u 2020. godini.

10.  Prijedlog odluke o kriterijima i mjerilima te načinu financiranja decentraliziranih funkcija osnovnog školstva u 2020. godini.

11.  Prijedlog pravilnika o prometovanju ulicom Branitelja Dubrovnika u smjeru kretanja Boninovo – Pile.

12.  Prijedlog pravilnika o izmjenama Pravilnika o snimanju na javnim površinama i u prostorima kojima gospodari Grad Dubrovnik.

13.  Prijedlog izmjena i dopuna Plana korištenja javnim površinama izvan povijesne jezgre.

14.  Prijedlog zaključka o prihvaćanju Godišnjeg izvještaja o poslovanju Javne ustanove Rezervat Lokrum za 2019. godinu.

15.  Prijedlog zaključka o prihvaćanju Izvješća o izvršenju Programa održavanja komunalne infrastrukture za 2019. godinu.

16.  Prijedlog zaključka o prihvaćanju Izvješća o izvršenju Programa gradnje objekata i uređaja komunalne infrastrukture za 2019. godinu.

17.  Prijedlog zaključka o ukidanju statusa puta, odnosno javnog dobra u općoj uporabi za dio nekretnine katastarske oznake čest. zem. 1513 k.o. Trsteno, površine 18m2.

18.  Prijedlog zaključka o ukidanju statusa puta, odnosno javnog dobra u općoj uporabi dio nekretnine čest. zem. 1315 k.o. Gruž u površini od 9 m2.

19.  Prijedlog zaključka o ukidanju statusa puta, odnosno javnog dobra u općoj uporabi dio nekretnine čest. zem. 1315 k.o. Gruž u površini od 6 m2.

20.  Prijedlog zaključka o ukidanju statusa puta, odnosno javnog dobra u općoj uporabi dio nekretnine čest. zem. 1162/1, put, k.o. Gruž.

21.  Prijedlog zaključka o prihvaćanju teksta Ugovora o ustupanju javnih parkirališnih površina za organizaciju javnih parkirališta u 2020. godini s društvom Sanitat Dubrovnik d.o.o.

22.  Prijedlog zaključka o sklapanju Ugovora o osnivanju prava služnosti polaganja elektroenergetskog kabelskog voda KB 10 (20) Kv TS ŠUNJ SELO – TS HOTEL GRAND i ODC za TS ŠUNJ PLAŽA sa HEP ODS Elektrojug Dubrovnik d.o.o.

23.  Prijedlog zaključka o prihvaćanju Izvješća o stanju zaštite od požara i stanju provedbe godišnjeg provedbenog plana unapređenja zaštite od požara na području Grada Dubrovnika u 2019. godini.

24.  Prijedlog godišnjeg provedbenog plana unapređenja zaštite od požara na području Grada Dubrovnika za 2020. godinu.

25.  Prijedlog odluke o davanju suglasnosti na Opće uvjete isporuke uslužnih komunalnih djelatnosti obrta PALMA PLUS vl. Dubravke Ivelja.

26.  Prijedlog odluke o davanju suglasnosti na Opće uvjete isporuke uslužnih komunalnih djelatnosti obrta za usluge nosača Mesnice „T-Bone Steak“ vl. Boža Pulića.

27.  Prijedlog zaključka o sklapanju Dodatka 1. Sporazuma o suradnji na razvojnom projektu HEP-a za izgradnju infrastrukture za punjenje elektromotornih vozila.

28.  Prijedlog zaključka o sklapanju Sporazuma o suradnji na razvojnom projektu HEP-a za izgradnju infrastrukture za punjenje elektromotornih vozila.

29.  Prijedlog odluke o osnivanju  Povjerenstva za  provedbu Strategije razvoja sporta i sportske infrastrukture u Gradu Dubrovniku 2018 – 2028.

30.  Prijedlog zaključka o davanju prethodne suglasnosti na tekst Statuta Osnovne škole Montovjerna.

31.  Prijedlog kandidata za imenovanje sudaca porotnika i sudaca porotnika za mladež Županijskog suda u Dubrovniku.

32.  Prijedlog rješenja o imenovanju ravnatelja/ice Javne ustanove Dječji vrtići Dubrovnik.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA