13.8 C
Dubrovnik
Ponedjeljak, 5 prosinca, 2022
NaslovnicaPolitikaGRADONAČELNIK UZVRAĆA: Radimo 24 sata, nemam se namjeru baviti oporbom

GRADONAČELNIK UZVRAĆA: Radimo 24 sata, nemam se namjeru baviti oporbom

Nakon kritike upućene od strane oporbe, odnosno SDP-ovog Jadrana Barača kako gradonačelnik Mato Franković zapravo nije donio smanjenje komunalne naknade za 15 posto već je to prema Baraču, rezultat izmjene Zakona o vatrogastvu, Franković je kratko odgovorio. Na svome fb profilu napisao je kako trenutno rade 24 sata na organizaciji sustava i nema se namjeru baviti oporbom i njihovim kritiziranjem.

ODGOVOR OPORBI DO PRESTANKA KRIZE

U trenucima kada 24 sata radimo na organizaciji sustava civilne zaštite s ciljem maksimalne zdravstvene zaštite i pomoći našim sugrađanima, istovremeno moramo voditi računa o financijskom aspektu ove krize. A, sve kako bi mogli pomoći onima koji će u nadolazećem razdoblju biti najviše pogođeni ovom krizom.

Stoga se do daljnjega nemam namjeru baviti oporbom i njihovim kritiziranjima. Nemojte zamjeriti, ali imamo važnijeg posla!

Kao što sam već najavio radimo i na posebnom programu pomoći za one koji su ostali bez prihoda. Nadam se da ćemo uskoro i taj model predstaviti, napisao je gradonačelnik Mato Franković.

BARAČ UPOZORAVA GRADONAČELNIKA: “Kriza nije vrijeme za laganje”

GRAD DUBROVNIK Smanjuje se komunalna naknada za 15 posto

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

KOMENTAR TJEDNA