28.8 C
Dubrovnik
Nedjelja, 21 srpnja, 2024
NaslovnicaVijestiGrađani uključite se! Ispunite anketu o zelenoj obnovi grada i glasujete za...

Građani uključite se! Ispunite anketu o zelenoj obnovi grada i glasujete za kotarske projekte, u nedjelju je zadnji dan

Dragi sugrađani, imate priliku sudjelovati u kreiranju politika grada i to na više načina. Iskoristite to i sudjelujte. Iz Grada su pozvali na ispunjanje ankete o zelenoj urbanoj obnovi grada, a ujedno podsjećamo da 30. lipnja možete glasovati za najbolji projekt u vašem kotaru ili mjesnom odboru u koji će se u narednom razdoblju potrošiti 120 000 eura iz proračuna.

Zelena urbana obnova Dubrovnika

Grad Dubrovnik je pokrenuo izradu Strategije zelene urbane obnove Grada Dubrovnika koju izrađuje Zelena infrastruktura d.o.o.

U svrhu izrade što kvalitetnije dokumentacije osmišljen je anketni upitnik kojim se nastoji dobiti uvid u stavove i mišljenja stanovnika Grada Dubrovnika.

Stoga iz Grada pozivaju građane da sudjeluju u anketi i doprinesu planiranju zelene urbane obnove Grada s obzirom na to da će se dobivene informacije koristiti prilikom definiranja aktivnosti Strategije zelene urbane obnove Grada Dubrovnika.

Sukladno tome, molimo Vas da odvojite vrijeme i popunite kratki anketni upitnik koji se nalazi na ovoj poveznici: https://forms.gle/6HvErFouANNTSZMP6.

Upitnik će biti dostupan od 26. lipnja do 25. srpnja 2024. godine, anoniman je i koristit će se za potrebe navedenog istraživanja.

Participativno budžetiranje

Gradski kotarevi odabrali su prihvatljive prijedloge projekata za koje je u svakom kotatru namijenjen iznos od 120 000 eura za realizaciju. Još danas i sutra možete glasovati i svojim glasom odlučiti što će se u vašek kotaru ili mjesnomodboru realizirati u sljedećih godinu dana. Ima odličnih projekata, koji nam svima mogu donijeti bolju kvalitetu života. Glasati možete OVDJE uz napomenu kako je prilikom glasovanja potrebno aktivirati profil e- građanin.

Nemojte drugima prepuštati da odlučuju umjesto Vas, uključite se!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA