28.8 C
Dubrovnik
Srijeda, 24 srpnja, 2024
NaslovnicaVijestiGrad Dubrovnik će ukloniti kabele s Lapadske obale, kojim se Marina Frapa...

Grad Dubrovnik će ukloniti kabele s Lapadske obale, kojim se Marina Frapa napaja strujom

Na temelju rješenja Trgovačkog suda u Dubrovniku u postupku osiguranja dokaza, a na prijedlog Grada Dubrovnika, neovisni vještak elektrotehničke struke izradio je nalaz i mišljenje u svezi privremenog i stalnog priključka električnom energijom Marine Frapa na Lapadskoj obali.

-Sukladno nalazu i mišljenju vještaka, privremeni priključak kojim se sada napaja električnom energijom Marina Frapa nema otpornost na mehaničke utjecaje te time predstavlja opasnost za živote i zdravlje prolaznika i korisnika. Grad Dubrovnik će slijedom navedenog pristupiti uklanjanju privremenih priključnih instalacija, čemu se Marina Frapa do sada protivila.

Marini Frapa je već po završetku radova omogućeno priključenje na trajne postojeće kabele koji su ukopani i položeni kroz šetnicu Lapadske obale, a predmetnim nalazom i mišljenjem u postupku osiguranja dokaza je utvrđeno da isti zadovoljavaju sve zakonom propisane uvjete, te stoga ne postoji prepreka za neometani priključak Marine Frapa na postojeće, trajne napojne električne kabele, tvrde iz gradske uprave.

Nalaz vještaka pročitajte OVDJE.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA