23.8 C
Dubrovnik
Utorak, 16 kolovoza, 2022
NaslovnicaVijestiGrad Dubrovnik će u ponedjeljak uputiti zahtjev za poništenjem koncesije za Marinu...

Grad Dubrovnik će u ponedjeljak uputiti zahtjev za poništenjem koncesije za Marinu Frapa

Grad Dubrovnik će u ponedjeljak uputiti zahtjev za poništenjem odluke Vlade Republike Hrvatske, odnosno zatražit će poništenje koncesije za Marinu Frapu, najavio je gradonačelnik Franković putem svog Facebook profila. Gradonačelnik svojom objavom zapravo reagirao na priopćenje Franja Pašalića. Naveo je i kako je Marina Frapa izašla iz koncesijskog područja te da je navedena marina produljenje roka za ispunjenje koncesijskog ugovora dobila upravo zbog rekonstrukcije Lapadske obale.

“Sto puta izrečena laž gospodine Pašaliću, nije i neće postati istina”, naveo je na početku svoj objave gradonačelnik.

“Upravni odjel za izdavanje i provedbu dokumenata prostornog uređenja i gradnje izdao je zakonitu građevinsku dozvolu, a što je potvrdilo i Ministarstvo graditeljstva Republike Hrvatske.

Vi ste, prilikom gradnje Vaše marine izašli iz koncesijskog područja, a o čemu će Grad Dubrovnik obavijestiti davatelja koncesije i tražiti reviziju Vaše dokumentacije.

Produljenje roka za ispunjenje koncesijskog ugovora dobili ste upravo zbog rekonstrukcije Lapadske obale. U svojem dopisu resornom ministarstvu, iz prosinca, 2019. godine istaknuli ste kako niste u mogućnosti dobiti uporabnu dozvolu za bazen B, ističući kako navedeno nije moguće dok se ne rekonstruira Lapadska obala, a što je potpuna neistina te Vam je temeljem navedenih neistinitih tvrdnji produžen rok za ishođenje uporabne dozvole i to za ukupno 6 godina od početka gradnje.

Stoga će Grad Dubrovnik u ponedjeljak uputiti zahtjev za poništenjem odluke Vlade, a obzirom na to da ste obmanuli Vladu Republike Hrvatske lažnim tvrdnjama za isto ćemo podnijeti odgovarajuću prijavu nadležnim tijelima. Nadalje, budući niste ispunili koncesijski ugovor zatražit ćemo poništenje Vaše koncesije”, naveo je gradonačelnik.

 

Reakcija na priopćenje Franja Pašalića Sto puta izrečena laž gospodine Pašaliću, nije i neće postati istina. 1….

Posted by Mato Frankovic on Saturday, February 12, 2022

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

KOMENTAR TJEDNA