19.8 C
Dubrovnik
Petak, 24 svibnja, 2024
NaslovnicaPolitikaFranković poručio Srđevcima: Pozdravlja vas Renata Suša

Franković poručio Srđevcima: Pozdravlja vas Renata Suša

Gradonačelnik Franković poručio je Srđevcima, u poduljoj Facebook objavi, da ih je pozdravila Renata Suša, direktorica zagrebačkog Velesajma, koju je kako je naveo na tu poziciju imenovalo Možemo. Naveo je gradonačelnik i da je navedena Suša htjela graditi mega naselje na Bosanci. “Nakon Suzane Brenko natrljali su Vam nos i s Renatom. Koga sljedećeg da očekujemo? Možda će Možemo uskoro imenovati i Franja Pašalića na neku funkciju, pa kad je bal nek bude Maskenbal u kojem je Đuro karnevo”, poručio je Franković Srđevcima.

Gradonačelnika objava došla je par sati nakon što su Srđevci putem priopćenja za medije gradonačelniku poručili: “Što se istog štapa tiče, rado ćemo se uhvatiti za isti štap s Gradonačelnikom onda kada povede rat protiv Pašalića iz vlastitih redova. Prije toga, uhvatiti se za isti štap značilo bi da favoriziramo Njavre”.

Objavu gradonačelnika u nastavku prenosimo u cijelosti.

“Nisam ni očekivao vašu podršku”

“Nisam ni očekivao Vašu podršku. Zašto nisam? Pa zato što Vi izgradnju Lapadske obale i završetak ovog projekta gledate kao moj uspjeh, a Vi ne želite to. Ono što Vi želite jest da se radovi zaustave, da nastane problem i da onda možete sazivati press konferencije i pričati o tome kako biste Vi to bolje napravili, žalosno.

Ali, projekt Lapadske obale nije projekt Mata Frankovića već je to projekt svih građana grada Dubrovnika. Projekt opće koristi. I budite sigurni da će se Lapadska obala završiti.

Kad kažete da sam bio uhljebljen u ACI Marini Dubrovnik pritom zaboravljate spomenuti kako je ista ta ACI marina, pod mojim vodstvom 7 godina osvajala nagradu za najbolju marinu u Hrvatskoj”, napisao je gradonačelnik Franković.

“Zahvaljujući i Vama bio sam predsjednik Gradskog vijeća”

“Ono što ste posebno zaboravili spomenuti jest kako sam ja bio predsjednik Gradskog vijeća zahvaljujući i Vama jer bez Vaših ruku to ne bi mogao biti.

Zajedno smo branili Grad po pitanju Cruise terminala, tvrđave Imperijal i brojnih drugih projekata. Zajedno smo imenovali članove upravnih vijeća iz ovlasti Gradskog vijeća i to ste očito sve zaboravili”, podsjetio je Franković.

Ono što je nevjerojatno jest vaša izjava prema kojoj Vi tvrdite kako je Gradsko vijeće Grada Dubrovnika dalo koncesiju marini Frapa (da je to tako Vi koji ste sa mnom dijelili političku odgovornost odmah bi me smijenili), a to je neviđena Laž”, napisao je Franković.

Izmišljanja i manipulacije

“Nevjerojatno je da ste skloni takvim izmišljanjima i manipulaciji. Nekad vrlo temeljiti, pravični danas se pretvaraju u manipulatore sklone u gotovo svakom priopćenju u javnom prostoru iznositi Laži. Žalosno.

I na kraju, ako Vam je promaklo VAŠ MOŽEMO je imenovao Renatu Sušu za direktoricu Velesajma. Inače, to Vam je ista ona koja je željela graditi ono mega naselje na Bosanci. Nakon Suzane Brenko natrljali su Vam nos i s Renatom. Koga sljedećeg da očekujemo? Možda će Možemo uskoro imenovati i Franja Pašalića na neku funkciju, pa kad je bal nek bude Maskenbal u kojem je Đuro karnevo”, poručio je Srđevcima gradonačelnik Franković.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA