24.8 C
Dubrovnik
Subota, 24 srpnja, 2021
NaslovnicaIzbori 2021Franković poručio Vlahušiću i srđevcima: kad nešto ne znate, pitajte me, spreman...

Franković poručio Vlahušiću i srđevcima: kad nešto ne znate, pitajte me, spreman sam pomoći

-Molim političke konkurente da nauče onaj minimum koji se odnosi na grad i gradske projekte, a posebno na europska sredstva – poručio je gradonačelnik Mato Franković pri tom najprije misleći na projekt kanalizacije i vodoopskrbne mreže otoka Koločepa, a koji su jutros komentirali i Srđevci. Obećao je kako će naći zajednički jezik s Kalamotezima.

SRĐEVCI S KALAMOTE Hoće li biti dovoljno pameti da se priča o čovjeku, otoku i maslini nastavi?

-Dragi ‘Srđevci’, – projekt kanalizacijske i vodoopskrbne mreže otoka Koločepa nije dio projekta Aglomeracija Dubrovnik, jednako kao što to nije ni navedena mreža Lopuda koja se sada radi i Šipana koja bi se uskoro trebala početi raditi. Naći ćemo zajednički jezik s Kalamotezima i preprojektirat ćemo mrežu kako bi ona bila u maksimalnoj mogućoj mjeri u suglasju sa stanovnicima otoka – napisao je Franković na facebook profilu.

Osvrnuo se i na Vlahušića.

-Projekt otpornosti i oporavka nije vreća novaca kako to misli gospodin Vlahušić iz koje se može uzeti novac i prebaciti na nečiji račun. Međutim, umješnošću u korištenju europskih novaca, mi ćemo u iduće 4 godine ugovoriti bespovratnih 3 milijarde kuna što je puno više od onih njegovih 500 milijuna kuna. Dakle, elementarno nepoznavanje jasnih činjenica vezano za funkcioniranje i razvoj grada nije nešto što bi trebali isticati kandidati za gradonačelnika. Natječimo se u znanju, a ako Vam treba nekad nešto i pojasniti, pitajte, ja sam uvijek spreman pomoći – poručio je Franković.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

Komentar tjedna by Lidija Crnčević

Put oko Svijeta

Slatki život Alise Nenadić