31.8 C
Dubrovnik
Petak, 12 srpnja, 2024
NaslovnicaVijestiFranković: Lapadska obala se ne obnavlja već se uklanjaju manji nedostaci po...

Franković: Lapadska obala se ne obnavlja već se uklanjaju manji nedostaci po nalogu Grada

Gradonačelnik Mato Franković se oglasio i demantirao da se Lapadska obala (već) obnavlja, nakon što su se građani pitali kako je to moguće, u tako kratkom vremenu od njena otvaranja. U svom očitovanju Franković piše:

Nekad se pitam ima li smisla demantirati neznanje. Naime, nakon što je Lapadska obala puštena u promet, a sukladno ugovoru Grad Dubrovnik je popisao sve tehničke nedostatke na samoj šetnici pa i one najmanje poput manjih oštećenja na kamenom popločanju te se sukladno ugovoru sve što je problematično mora popraviti kako bi Lapadska obala u potpunosti bila onakva kakva je i plaćena 100 % tehnički ispravna pa i u najmanjim detaljima.

Neki kao da ne mogu oprostiti uspjeh pa plasiraju informacije poput ‘Lapadska obala se raspada’ ili ‘Ponovno se obnavlja Lapadska obala’. I to naravno bez da je itko prethodno zatražio objašnjenje Grada Dubrovnika.

Žalosti me što jedan ovako velik i značajan projekt, najveći projekt u cestovnu infrastrukturu na užem području grada u posljednjih 50 godina pojedinci s velikim trudom žele proglasiti neuspjehom. Od pokušaja rušenja građevinske dozvole do današnjih potpuno neutemeljenih natpisa posebno u segmentu kako se Lapadska obala raspada sve skupa nam govori o tome kako je i koliko teško poslati jedan jedini upit i pitat – što to vi tamo točno radite?

A, ono što radimo jest ispravljanje tehničkih nedostatka kojih ima uvijek na svakom gradilištu bilo onom privatnom ili javnom. I nema čovjeka u našem gradu koji je nešto radio i gradio, a da mu je odmah sve na prvu bilo 1/1 to je normalna stvar i to razumiju svi oni koji su u životu nešto radili. Ne razumiju i neće razumjeti oni koji jedva čekaju i najmanju sitnicu kako bi popljuvali, obezvrijedili i ismijali ovakav jedan projekt. Nema veze. Mi nećemo zbog tih i takvih prestati investirati u gradsku infrastrukturu jer njihov jal je moj poticaj – napisao je.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA