32.8 C
Dubrovnik
Nedjelja, 14 srpnja, 2024
NaslovnicaLifestyleFOTO: Mali plivači dobili diplome - Zno sam plivat ko' kučak, ali...

FOTO: Mali plivači dobili diplome – Zno sam plivat ko’ kučak, ali nisam zno ko’ dupin

Dubrovački Crveni križ danas je podijelio je 32 diplome djeci polaznicima male škole plivanja pod nazivom „Plivajmo zajedno“. Sveukupno je projektom bilo obuhvaćeno 35 djece.

Školica plivanja pod nazivom „Plivajmo zajedno“ organizirana je od 1. do 19. kolovoza uz pomoć Hrvatskog Crvenog križa kroz projekt „Sigurnost na vodi“ i uz potporu Grada Dubrovnika. Djeca su savladavala osnovne tehnika plivanja, upoznata su s kodovima Hrvatskog Crvenog križa o sigurnom ponašanju na vodi, te su se zabavila na „igralištu moru“ na plažama Mandrač-Solitudo i Štikovica.

-Kad mi je mama rekla da ću ić, bio sam sretan. Zno sam plivat ko’ kučak, ali nisam zno ko’ dupin.“, kazao je jedan od polaznika.

-Ovo mi je bilo pre,pre,predobro, možda bi moglo bit malo manje prenaporno, kazala je jedna mala plivačica koja je pobijedila strah od ronjenja.

-Ja bi da su naši instruktori s nama cijelo ljeto jer ovo je super, kazala je još jedna polaznica škole.

-Ja sam bila lani, a i dogodine ću, kazala je još jedna mala plivačica.

Gradsko društvo Crvenog križa Dubrovnik zahvaljuje instruktorima i spasiocima koji su proveli obuku, te roditeljima na povjerenju koje su im ukazali. A s projektom planiraju nastaviti.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA