21.8 C
Dubrovnik
Nedjelja, 22 svibnja, 2022
NaslovnicaLifestyleFOTO: Kreativna radionica Obrtničke škole i Zajednice tehničke kulture

FOTO: Kreativna radionica Obrtničke škole i Zajednice tehničke kulture

Protekla dva dana u Centru za mlade Dubrovnik su održane 2 radionice crtanja 3D olovkama za učenice drugog i trećeg razreda Obrtničke i tehničke škole Dubrovnik smjera frizer i kozmetičar.

Radionice su organizirane na inicijativu profesorice Ivone Vujičić. Radionice je vodio tajnik Zajednice tehničke kulture Grada Dubrovnika i Zajednice tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije Tomo Sjekavica. Osim radionica učenicama je prezentiran Centar za mlade Dubrovnik, kao i udruge i programi koji se odvijaju u njemu kroz cijelu godinu.

Na radionicama su učenici s 3D olovkama i plastikom crtali razne predmete prema predlošcima. Za radionice su bili pripremljeni posebni predlošci sa škaricama, češljevima, usnama, očima i slično prilagođeno usmjerenju polaznica. Svi izrađeni predmeti će krasiti razrede u Obrtničko tehničkoj školi Dubrovnik.

Kroz ove programe je uspostavljena kvalitetna suradnja s mladima između Zajednice tehničke kulture Grada Dubrovnika i Zajednice tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije s Obrtničkom i tehničkom školom Dubrovnik u Centru za mlade Dubrovnik. U idućim mjesecima će se nastaviti održavati radionice crtanja 3D olovkama, ali i druge radionice područja tehničke kulture i STEM područja s učenicima iz Obrtničke i tehničke škole Dubrovnik.

Ako ima još osnovnih i srednjih škola zainteresiranih za suradnju iz Zajednice tehničke kulture Grada Dubrovnika i Zajednice tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije pozivaju da im se jave radi dogovora oko tema i termina radionica za njihove učenike.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA