32.8 C
Dubrovnik
Srijeda, 17 srpnja, 2024
NaslovnicaLifestyleFOTO: Grad je ponovno filmski set, snimaju se Vikinzi

FOTO: Grad je ponovno filmski set, snimaju se Vikinzi

Grad se još jednom pretvara u filmski set, ovoga puta za popularnu Netflixovu seriju Vikinzi Valhala.

Proteklih dana snimalo se u Trstenom, a produkcija se sad preselila u povijesnu jezgru i u Pile. I dok se na prostru ispred Kneževa dvora i jutros užurbano radilo na pripremanju scenografije, u samom Dvoru koji je danas zatvoren za posjetitelje se snimalo.

Podsjetimo, iz produkcije su prethodno obavijestiti da će zbog potreba snimanja zatvarati pojedini lokacije. Tako će sutra, u utorak, 20. rujna, kad će se ovaj popularni TV serijal snimati između Vrata od Ploča i Katedrale, te će se tijekom snimanja regulirati sav promet, sa privremenim zatvaranjem pojedinih ulica između

U prvom dijelu dana 20. rujna bit će zatvorena ulica od Sv. Dominika te se građani mole da ujutro koriste druga dva ulaza u Grad, a posebnu pozornost upućuju učenicima Opće Gimnazije i svim ljudima koji koriste ulaz na Pločama za odlazak na posao. U popodnevnim satima biti će zatvoreni Trg Luža, a zatim prostor od Kneževa dvora do Katedrale (kao za otvaranje i zatvaranje Ljetnih igara)”, naveli su iz Ambasada studija dodajući kako serijal povijesne tematike zahtjeva izvanrednu pripreme spomenutih lokacija.

FOTO: Lea Pavlović/čitatelj

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA