32.8 C
Dubrovnik
Nedjelja, 14 srpnja, 2024
NaslovnicaVijestiDubrovčanin, psiholog Dario Kulišić v.d. ravnatelja Muzeja grada Rijeke: Svi u čudu....

Dubrovčanin, psiholog Dario Kulišić v.d. ravnatelja Muzeja grada Rijeke: Svi u čudu. Otkud im on?

Vršitelj dužnosti ravnatelja Muzeja grada Rijeke je Dubrovčanin Dario Kulišić, javlja Novi list.

U članku naslova Nikad nećete pogoditi tko je v.d. ravnatelja Muzeja grada Rijeke. Otkud im on? Nemoguće je utvrditi, novinar Davor Mandić piše kako su za Kulišića glasali i oni koji ga uopće ne poznaju.

-Otkud predlagačima Dario Kulišić u ovom trenutku nemoguće je utvrditi, jer njegovo ime nije bilo ni u kakvim mogućim križaljkama.

Kulišić je inače psiholog po struci, pa ne znamo kako je to pomoglo u promišljanju o v.d.-u ravnatelja Muzeja, no čini se da bi malo značajnija činjenica iz njegove biografije ipak mogla biti ta da je bio pročelnik za zdravstvo u Dubrovačko-neretvanskoj županiji.

Čini se da u tom segmentu njegove biografije, koji se tiče upravljanja, valja tražiti razloge za pokušaj njegova postavljanja na čelo Muzeja, što je iznenadilo i najupućenije, piše Novi list.

-Odluka, pak, da se u zahtjevnom vremenu za Muzej, kada se on lomi oko izložbe torpeda i očekuje motorni brod »Galeb« na vezu u riječkoj luci postavlja osobu koja prema svemu sudeći nema uopće ili ima jako malo veze s muzejima, mogla bi biti začudna, kada ne bi bila dosljedna.

Naime istom logikom riječki je gradonačelnik postavio u Upravno vijeće Muzeja na njegovo čelo Petra Petrnića, SDP-ova gradskog vijećnika i odvjetnika koji svakim svojim javnim istupom pokazuje da malo toga zna o muzejima, piše Novi list.

FOTO: FB

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA