5.8 C
Dubrovnik
Četvrtak, 27 siječnja, 2022
NaslovnicaLifestyleDubrovački arhitekt osvojio 125 tisuća kuna na Milijunašu

Dubrovački arhitekt osvojio 125 tisuća kuna na Milijunašu

Dubrovački arhitekt Božidar Novak uspješni nastup u kvizu Tko želi biti milijunaš zaključio je s osvojenim iznosom od 125 tisuća kuna. Iako mu je otac bio operni pjevač i kako je kazao dosta ih je gledao u živo, Božidar nije znao tko je skladao “Kavalira s ružom”, te je odustao na tom pitanju čiji bi mu točan iznos bio donio 250 tisuća kuna. Točan odgovor je bio Richard Strauss.

U prošloj emisiji skoro je ispao na pitanju za 16 tisuća kuna, gdje je iskoristio i jokere pola-pola i publiku, kasnije je imao sreće s pitanjima uključujući i pitanje za 64 tisuće kuna Kako bi u Dubrovniku izveo državni udar, pomoć firentinske obitelji Medici tražio je Marin Držić (a ne Ivan Gundulić, Ruđer Bošković ili Marin Getaldić).

Čestitamo Božidaru na osvojenom iznosu i odličnom nastupu u Milijunašu.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

[td_block_7 limit="1" custom_title="Komentar tjedna by Lidija Crnčević" header_color="#4bbc16" category_id="79"][td_block_7 limit="1" header_color="#3e4095" custom_title="Put oko Svijeta" category_id="78"][td_block_7 limit="1" custom_title="Slatki život Alise Nenadić" header_color="#dd9933" category_id="80"]